Spillerbørs:To-målsscorer og best for de røde

Roberto Firmino spilte på hele spekteret, scoret to mål og utfordret sammen med sine angrepskolleger et vaklevorent Sevilla-forsvar i første omgang. Brassen var etter vår mening Liverpools beste.

21. nov 2017 kl 23.09 Tor Sandø

Loris Karius 6

Er ingen matchvinner for Liverpool, selv om det er hardt å si at noen av målene var direkte tabber. Hadde et par bra involveringer i andre omgang.

Joe Gomez 6

Mye skjer på venstresiden for Liverpool i dag, men Gomez var slett ikke ueffen de gangene han var involvert. Flere gode framspill.

Dejan Lovren 6

Best i forsvarsfireren i dag. God til å bryte foran. Det blåste hardt rundt forsvarsspillerne, spesielt i andre omgang, men kroaten holdt for det meste hodet kaldt.

Ragnar Klavan 5

Er fryktelig svak de gangene motstanderne presser mellom midtstopperne. Har også noen gode involveringer, men det er flere minuser enn plusser for esteren i dag.

Alberto Moreno 4

Mulig vi er litt snill med Alberto ved å gi han en firer. Spilleren er født og oppvokst i Sevilla og dette var andre gang han spilte en ordentlig svak kamp mot moderklubben sin. Fryktelige involveringer da han ordnet frisparket på 1-3 og straffesparket som skaffet hjemmelaget 2-3.

Georginio Wijnaldum 6

Nederlenderen var god til å plassere seg og la ned en masse metre i Spania i dag. Men er også borte i lange perioder.

Jordan Henderson 5

Svak kamp av kapteinen. Virker som å være ute av form. Plasseringssvak og mye å sette fingeren på ved spillet til Jordan. Bruker mye av kreftene på å kjefte på dommer og motspillere. Er slik situasjonen er nå mannen som går foran for de røde.

Philippe Coutinho 7

Fikk i de gode periodene i første omgang se mye av det spekteret brassen har å spille på. Meget god de gangene han ble involvert. Utrolig vanskelig å få has på for motstanderne. Byttet ut et drøyt kvarter inn i finaleomgangen.

Sadio Mané 7

Scoret et flott mål da han headet inn 2-0. Kombinerer fart og teknikk på en flott måte. Er som sine kolleger foran hos Liverpool kjapp, teknisk og i form.

Roberto Firmino 8

Tomålsscorer og sprudler av spilleglede for tiden. Det er akkurat slik vi røde fans vil ha det. Skaper problemer for ethvert forsvar i England og utenlands. Liverpools beste, etter vår mening.

Mohamed Salah 7

Bare målene som manglet for egypteren denne gang. Han gjorde alt utenom å score. Imponerende fart med ball. Spiller lurt og bruker all tiden på banen til å utfordre forsvarsspillerne. God kamp.

James Milner

Ble mer orden bak når Milner tok over venstrebackplassen til en svimmel Moreno. Men dessverre ikke nok til å berge trepoengeren.

Alex Oxlade-Chamberlain

Fikk noen minutter på slutten.

Emre Can

Bidro sterkt til å snu en meget negativ trend i andre omgang. Gjorde at Liverpools midtbane fikk tak i ballen. Det første drøye kvarteret i andre omgang var knapt noen røde borti kula.