Trente for seg selv

Jordan Henderson er fortsatt ikke fullt restituert etter lårskaden.

13. nov 2017 kl 15.40 Einar Kvande

Jordan Henderson måtte stå over kampen mot West Ham på grunn av en lårskade, og trakk seg fra Englands tropp til privatlandskampene mot Tyskland og Brasil.

I dag var Henderson tilbake på Melwood, og tilbake i trening, ifølge Liverpool Echo. Men det var ikke snakk om full trening.

Kapteinen kom ut etter et lagmøte sammen med sine lagkamerater, som skulle kjøre sin første økt etter en uke fri. Henderson gjennomførte imidlertid bare en individuell økt, og trente ikke sammen med resten av gruppen. Echo skriver at Liverpools medisinske stab fortsatt følger nøye med på med skaden til Henderson.

Lallana var ikke på feltet

Adam Lallana var ikke å se på treningsfeltet i dag, men Liverpool-ledelsen håper han kan være tilbake i trening senere i uken. Midtbanespilleren har vært ute siden før sesongstart med en lårskade, men man håper at han skal delta i en treningskamp bak lukkede dører senere denne uken.

Sadio Mané vil være tilbake på Melwood i morgen, og da vil man undersøke hvor alvorlig hamstringskaden hans er etter at han fikk kjenning med den gamle skaden under Senegals kamp i Sør-Afrika før helgen.

Spillere som James Milner, Mohamed Salah, Loris Karius, Andy Robertson, Danny Ings, Alex Oxlade-Chamberlain, Joël Matip, Daniel Sturridge, Ragnar Klavan og Jon Flanagan trente alle for fullt i dag.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]