En spennende periode -  for Jürgen Klopp og Liverpool.

- Troppen var ikke sterk nok forrige sesong

Jürgen Klopp mener Liverpool nå går inn i en helt avgjørende periode med kamper, og at hans tropp er bedre rustet enn i fjor.

- Det vil være bruk for alle, og det er ingen hodepine, ikke en gang en hyggelig en, kommenterer Jürgen Klopp foran en periode hvor Liverpool nesten kontinuerlig skal spille tre kamper i uka og det er minimum 26 kamper før neste landslagsopphold i mars.

Manageren vil trolig kunne ønske tilbake både Sadio Mané, Adam Lallana og Jordan Henderson til dagens kamp mot Southampton.

- Vi behøver dem og vi behøver dem i best mulig form. Vi har bare viktige kamper. Hvis spillerne ikke forstår det da kan jeg ikke hjelpe dem, fortsetter manageren til Liverpool Echo.

- Southampton er utrolig viktig. Sevilla? Utrolig viktig. Chelsea? Wow, det bare fortsetter slik og det er noe jeg virkelig ser fram mot. Forhåpentligvis kan vi nå holde denne troppen frisk og full av pågangsmot.

- Dette er ikke bare en intens periode, den er også avgjørende. 


Uheldig forrige sesong

- Da hadde vi noen skader, det ble for mye i den perioden, innrømmer Klopp da det blir snakk om januar forrige sesong. – Vi hadde semifinaler i ligacupen, som kom på feil tidspunkt for oss.

- Vi var ikke sterke nok. Troppen var ikke sterk nok, det var spillere på vei tilbake fra skader. Hvis du ikke er inne i en rytme betyr det at du ikke er den samme spilleren som du var før du ble skadet. Det var litt slik med Phil (Coutinho).

- Du må ha litt flaks, noe vi ikke hadde for mye av. Forhåpentligvis kan vi nå ha en full tropp og det kan utgjøre en stor forskjell.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
13.12.2017 kl 07:37

Salah kan bli spart mot West Brom

Jürgen Klopp vil fortsette å rotere på laget.

+
12.12.2017 kl 23:21

Pardew ønsker å låne Ings

West Bromwich-manager Alan Pardew legger ikke skjul på at han har Liverpool-angriper Danny Ings på ønskelisten.

+
12.12.2017 kl 22:58

Matip ligger foran skjema

Viktig defensivt kort kan være tilbake til det hektiske juleprogrammet.

+
12.12.2017 kl 22:32

– Kjente det strammet til i hamstringen

Jürgen Klopp avslører hvorfor Mohamed Salah ble byttet ut mot Everton.

+