– Vi har ikke diskutert det ennå

Jürgen Klopp holdt kortene tett til brystet angående hvem som kommer til å ta Liverpools neste straffespark.

3. nov 2017 kl 18.31 Einar Kvande

Liverpool-ledelsen har fortsatt ikke bestemt seg for hvem som skal ta lagets neste straffespark. Mohamed Salah fikk reddet sitt forsøk fra ellevemeteren mot Huddersfield, og på onsdag stoppet Maribors keeper James Milners straffe.

Liverpool har faktisk ikke scoret på noen av sine fire siste straffespark på Anfield, men manager Klopp virket ikke nevneverdig bekymret over dette på dagens pressekonferanse.

– Dette er noe vi ikke har diskutert ennå, svarte manageren da spørsmålet ble brakt på bane.

– Vi tok avgjørelser foran de to siste kampene, og det fungerte ikke, så kanskje vi bare skal la spørsmålet stå åpent og så får den som føler mest for det ta straffesparket, fortsatte han.

– Jeg skjønner at dette er en stor sak, men vi kan ikke forandre fortiden. Vi forsøker ikke bevisst å få straffespark, men når vi får dem i fremtiden vil vi score mål på dem, det er jeg 100 prosent sikker på. Vi må bare sørge for at dette ikke blir et tema gjennom hele sesongen. Et straffespark er en god mulighet til å score mål.

– Spillerne er i stand til å score på straffespark. Som jeg har sagt tidligere, så var Millie sin straffe veldig, veldig god, men det var en strålende redning av keeperen, og det er noe vi bare må respektere.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]