Dro på julefest etter storseieren

Første gang Liverpool skulle ha juleselskap under Klopp forventet alle at han skulle avlyse, slik var det definitivt ikke søndag.

18. des 2017 kl 17.12 Arve Vassbotten

I Jürgen Klopps første sesong som Liverpool-manager var det planlagt juleselskap etter kampen mot Watford, der Liverpool tapte 3-0 den 20. desember 2015.

Samtlige spillere var da overbevist om at juleselskapet samme kveld ville bli avlyst, fordi det var upassende og et dårlig signal å feste på en slik kveld.

Melding fra Klopp

Men plutselig fikk spillere, trenere og hjelpeapparatet en melding der det sto: «Uansett hva vi gjør sammen, gjør vi det så godt som vi kan. I kveld betyr det å feste». Avsenderen var Jürgen Klopp.

Da denne historien ble kjent via The Times noen måneder seinere ble det sett på som en god illustrasjon på arbeidet Klopp gjorde for å bringe spillergruppa sammen.

I talen sin på starten av kvelden sa Klopp at han ikke brydde seg om de drakk, bare de var sammen med vennene fram til klokka ett på natta.

Hans egen innsats på dansegulvet skal ha sørget for at ingen ønsket å dra før. Både Klopp og kona Ulla skal ha danset med alle som ønsket hele kvelden uansett om det var banemannskapet eller toppspillere.

Fancy Klopp

Sist sesong var Klopp enda litt mer heldig med foranledningen til juleselskapet da julefesten ble holdt et døgn etter 1-0-seieren mot Everton. Og denne sesongen ble oppladningen enda bedre med festfotball mot Bournemouth og 4-0-seier.

Søndag kveld hadde spillerne sitt juleselskap der deres koner og kjærester også var med.

Philippe Coutinho er blant spillerne som la ut flere bilder fra festen på Instagram. Men disse bildene ble seinere fjernet.

Jordan Henderson la også ut et klipp av seg selv syngende med Gini Wijnaldum på Kops sang om nederlenderen.

– Vi må hele tiden vise hvem vi er sammen. I dag er jeg veldig fornøyd, spesielt fordi det er første gang tror jeg at vi har vunnet før vi feirer jul, sa Klopp på Match of the day etter Bournemouth-kampen, selv om han da hadde glemt resultatet før fjorårets juleselskap.

Skal du kle deg ut i noe fancy eller kommer du som Jürgen Klopp? Spurte reporteren.

– Nei, nei, jeg kommer som Jürgen, det er fancy nok, sa Klopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]