Coutinho:– En veldig fin kveld

Coutinho beskriver det som enkelt å spille sammen med rekkekameratene på topp.

7. des 2017 kl 00.26 Marius Rabben

– Dette var en bra kamp. Laget spilte veldig bra og fortjente resultatet, så nå er vi i neste runde, sier Philippe Coutinho til Viasport.

25-åringen ledet de røde som kaptein mot Spartak Moskva, og hadde ingen problemer da han fikk sjansen fra straffemerket allerede i 4. minutt. Han doblet ledelsen og fullførte hattricket fem minutter etter pause. Og Liverpools angrepsrekke stoppet ikke før det sto 7–0.

– Synes alle gjorde det bra

I tillegg til Coutinho skjøt Roberto Firmino, Sadio Mané (2) og Mohamed Salah seg inn i målprotokollen.

– Det er godt å spille med dem. De er kvalitetsspillere med bra hurtighet, noe som gjør det enkelt, forteller Coutinho. – Men det gjelder ikke bare dem. Alle andre i stallen kan være på banen og gjøre det bra.

Selv presterte den lille magikeren i en venstrekantrolle hvor han også hadde defensive oppgaver.

– Som jeg alltid sier, så liker jeg bare å spille. Om det er på venstre- eller høyresiden betyr ikke noe. Jeg må gjøre det han (Klopp) ber meg om når det gjelder posisjon, og jeg synes alle gjorde det bra.

– Gjør kvelder som dette at du ønsker å bli værende i denne klubben?

– Hehe, ja, det var en veldig fin kveld. Som alltid er atmosfæren her på Anfield strålende. Fansen er utrolig, så dette var en god dag, svarer brasilianeren.

– Kan 2018 bli det store, store året for Coutinho, med et VM og Champions League-trofé med Liverpool?

– La oss se! Vi er nødt til å jobbe hardt, og jeg må selvsagt jobbe hardt her for å kunne være med i VM, for Brasil har mange gode spillere, og jeg må holde det gående.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]