Kan roteringen gi Robertson en sjanse?

Det er ventet at Jürgen Klopp vil gjøre nye forandringer på laget til kampen mot Brighton.

2. des 2017 kl 13.41 Einar Kvande

Liverpool Echo tror at vi får se Jürgen Klopps rotasjonspolitikk også mot Brighton. Lokalavisen antar at Jordan Henderson, Philippe Coutinho og Mohamed Salah vil starte dagens kamp i Brighton.

En mann som venter med lengsel på en ny sjanse er Andy Robertson. Venstrebacken har ikke spilt siden ligacuptapet for Leicester i september. Det har vært en frustrerende tid for skotten, som har sett Alberto Moreno starte 13 kamper på rad.

– Det er ingen ideel situasjon om jeg skal være ærlig, siteres Jürgen Klopp av Echo.

– Andy har tatt store steg. Han måtte forbedre visse deler av sitt spill, men han visste det. Alt er bra.

– Det er fortsatt tidlig for ham. Han har ikke vært med oss så lenge, og må venne seg til visse ting. Men han har fin fremgang, og er nær ved å få spille, fortsetter Liverpool-manageren.

Krysser fingrene for at ikke flere midtstoppere blir skadet

Med Joël Matip ute forventer Echo at Ragnar Klavan vil være tilbake i startoppstillingen, og utgjøre stopperparet sammen med Dejan Lovren i ettermiddag. Estlenderen var ikke i troppen i Stoke på grunn av sykdom.

– Jeg håper Ragnar vil være okay, sier Klopp.

– Vi får se hvor lenge Joël blir ute. Han er ute mot Brighton. Det er ille nok, men så får vi se hvor lang tid det vil ta. Jeg er ikke sikker for øyeblikket.

– Foran Stoke-kampen var det en kamp mot klokka for Dejan Lovren. Vi startet med ham bare fordi Ragnar ikke kunne spille. Det var situasjonen.

– Mot et lag som Stoke, som er dødballeksperter og hvor det blir mange hodedueller, trengte vi en høy forsvarsrekke med alle de små sprinterne våre fremover på banen.

– For øyeblikket har vi greit med midtstoppere, men om noe mer skjer nå kan det se annerledes ut.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]