– Han har en vidunderlig pakke

Jürgen Klopp ser en fremtidig storspiller i Alex Oxlade-Chamberlain.

19. des 2017 kl 10.44 Einar Kvande

Alex Oxlade-Chamberlain storspilte og fikk også en assist på Mohamed Salahs scoring da Liverpool slo Bournemouth 4-0 på Vitality Stadium. 24-åringen spilte sin 20. kamp for Liverpool på søndag. Sju av disse har vært fra start.

– Han er i veldig god form. Jeg liker det jeg ser. Han har et enormt potensial. Det er nesten helt utrolig, for det er fortsatt mye han ikke har fått vist frem, uttaler manager Klopp til Liverpoolfc.com.

– Han er fortsatt helt i startfasen her, og jeg liker det jeg ser. Han har en vidunderlig pakke, det må jeg si.

– Forhåpentligvis holder han seg skadefri. Det er det viktigste. Han kan bli mer bestemt i enkelte situasjoner. Han er litt for mye midtbanespiller og litt for lite angriper, så det er fortsatt ting vi kan forbedre. Men jeg er veldig godt fornøyd med situasjonen, sier Klopp.

– Jeg gjør bare det jeg mener er riktig

Liverpool-manageren fortsatte å rotere på laget mot Bournemouth, noe han fikk en del kritikk for etter uavgjortkampene mot Everton og West Bromwich.

– Vi tenker ikke så mye på det. Det handler om hva du så i siste kamp, og hva du ser av spillerne på trening. De spillerne som ikke spiller kampene trener mye mer. Dersom de viser seg frem der, lar jeg meg imponere.

– Det er grunnen til at vi bytter en del på laget. Vi stoler på hele troppen. Det er det viktigste. Jeg har sagt at jeg ikke har noen problemer med dette. Jeg tar avgjørelsene, og tar kritikken for avgjørelsene. Jeg har ikke noe behov for at folk skryter av rulleringene jeg gjør. Jeg gjør bare det jeg mener er riktig.

Arsenal på bortebane er ingen barnebursdag.Jürgen Klopp

– Dessverre fungerer det ikke like bra hele tiden, men det bør fungere bra ganske ofte. Så langt har det gått greit. Vi har hatt en fantastisk periode, med et lite avbrudd i form av to svake resultater og en dårlig prestasjon. Jeg likte virkelig vårt spill mot Everton, men jeg likte ikke noe særlig hvordan vi opptrådte mot West Bromwich.

– Bournemouth-kampen var heller ikke så verst. Nå venter neste kamp. Arsenal på bortebane. Det er ingen barnebursdag. Det blir veldig tøft, men det blir tøft for begge lag. Alt er mulig for oss.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]