Spillerbørs:Lille store Coutinho

Brasilianerne ledet angrepsrekka på fortreffelig vis i Brighton.

2. des 2017 kl 18.49 Einar Kvande

Simon Mignolet 7

Gjør en fenomenal redning på Murrays avslutning fra kloss hold tre minutter etter pause. Ellers sørger en solid forsvarsrekke for at keeperen har gode arbeidsforhold. Går riktig vei på straffesparket, men skuddet er for hardt og velplassert.

Trent Alexander-Arnold 8

I en vingbackrolle bidrar han offensivt med gode innlegg, og vi registrerte kun en feilvurdering etter en snau time. Har en utrolig viktig blokkering i eget felt etter 84 minutter på stillingen 3-1.

Dejan Lovren 8

Lå sentralt og bakerst av de tre stopperne, og spilte en kontrollert og god kamp, der han styrer forsvarsrekka på fortreffelig vis.

Emre Can 8

Gjorde en meget god kamp som en av tre stoppere. Pasningssikker og trør til i duellene. Gjør også Liverpools første mål på en susende heading fra Coutinhos corner. Kjente på en lyskestrekk i sluttminuttene, men spilte kampen ut.

Andy Robertson 7

Var en god del involvert offensivt i sin vingbackrolle, uten at det ga tellende resultat. Spilte på det enkle, og leverte en god kamp.

Jordan Henderson 7

Jobber helhjertet gjennom hele kampen. Er mannen som forårsaker straffesparket når han legger en hånd på ryggen til Brighton-spilleren som faller lett.

Georginio Wijnaldum 8

Klarer seg meget bra i en uvant stopperrolle. Har en meget bra og viktig inngripen på en Murray-sjanse etter et kvarters spill, og gjør i det hele tatt en solid forsvarsjobb.

James Milner 7

Man vet hva man får av Milner. Helhjertet innsats. Nøler ikke med å tråkke til i taklingene, og gjør en god oppsamlingsjobb som defensiv midtbanespiller.

Mohamed Salah 8

Scorer ikke i dag, men er med i oppbyggingen av angrepet som gir 1-0, og serverer en nydelig assist på 3-0.

Philippe Coutinho 9

Er involvert i samtlige Liverpool-scoringer. Har assist på de to første, scorer selv det fjerde på et smart frispark og er også siste Liverpool-spiller på ballen når Dunk header i eget mål. Liverpools beste.

Roberto Firmino 9

Starter kampen med å heade over fra god posisjon, men kommer snart på scoringslista. Hans første for dagen var enkelt, og det andre var vakkert.