– Mye kan skje før det skal spilles Champions League igjen

Jürgen Klopp fulgte selvsagt dagens Champions League-trekning, men er mest opptatt av de kommende ligakampene.

11. des 2017 kl 19.25 Einar Kvande

Jürgen Klopp innrømmer at han gleder seg til 1/8-finalene i Champions League mot Porto, men manageren poengterer at Liverpool skal spille mange kamper før den tid.

– Det beste med dette er at vi nå vet at vi skal spille i 1/8-finalene. Det visste vi ikke sist onsdag. Det var vår store drøm. Så jeg tenkte ikke så mye på hvem vi kom til å møte. Vi visste det ville bli et sterkt lag, uttaler Klopp til Liverpoolfc.com.

–Porto er et sterkt lag. De leder ligaen i Portugal, og er alltid gode. De er et vanskelig lag å møte denne sesongen. De vant en vanskelig gruppe, og holdt Lepizig, som er et veldig godt tysk lag, bak seg. Det blir interessante kamper. Det er bra at den første kampen spilles i Portugal. Været er bedre der enn her i februar! Så møter vi dem på Anfield i mars. Det ser vi virkelig frem til, fortsetter Liverpool-manageren.

To måneder

Det er imidlertid lenge til den 14. februar.

– Vi har tid til å forberede oss. Portugal har ikke en skikkelig vinterpause, bare en uke eller 10 dager fri, så det er mange kamper vi kan se, og vi vil se dem alle. Det er omtrent to måneder til denne kampen, så vi trenger ikke å se tilbake på Champions League-kampene deres i særlig grad. Vi kan se ligakampene deres.

– Det er mye som kan skje frem til dette. Transfervinduet åpner, og det kan komme skader. Alt kan skje.

– Vi har drømt om dette, og ser frem til disse kampene. Men jeg tror vi skal spille rundt 20 kamper før den tid, så vi har mye å henge fingrene i før dette.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]