Overbeviste stort mot PSV

Liverpool U23 tok et langt steg mot kvartfinalen.

19. des 2017 kl 21.57 Arve Vassbotten

Liverpool U23 måtte vinne for å komme seg til kvartfinale, da de møtte PSV i Premier League International Cup tirsdag kveld. Liverpool overbeviste stort mot nederlenderene og vant 3-0.

Liverpool kontrollerte kampen fra start til slutt og kunne scoret langt flere mål.

Rhian Brewster sendte Liverpool i ledelsen med et herlig volleyskudd etter 12 minutter, etter et like praktfullt framspill fra Lloyd Jones fra egen forsvar.

Straffebom og rødt kort

Etter et merkelig frispark fra PSV utnyttet Ejaria feilen, sendte videre til Brewster som igjen fant Harry Wilson. Wilson var iskald foran mål, og satte inn 2-0 nede ved stolpen etter 25 minutter.

Etter 52 minutter fikk Liverpool straffe etter en felling av Brewster, som nok også burde gitt PSVs forsvarerSoulas hans andre gule kort.

Cameron Brannagan tok straffen, men satte den knallhardt i tverrliggeren.

Bare noen minutter seinere hadde Soulas nok en stygg takling, og da ble han sendt av banen.

Matthew Virtue økte til 3-0 etter 64 minutter med et skudd fra skrå vinkel.

– Vi spilte fantastisk fra start i dag. De klarte ikke å takle vår intensitet. Vi scoret et fantastisk førstemål, det andre var på en herlig kontring og det var også et bra mål av Virtue på den siste. Det eneste man kan klage på i dag er at det ikke ble flere mål, sa trener Neil Critchley til LFCTV etter kampen.

En kamp igjen

Etter seier overNewcastle Unitedog tap forSparta Prahai de to første kampene i Premier League International Cup måtte Liverpool U23 slå PSV Eindhoven i kveldens kamp.

Det er seks grupper med fire lag i hver gruppe i den innledende fasen av Premier League International Cup, og bare gruppevinnerne og de to beste toerlagene går videre til kvartfinalene. Dermed tok de et stort steg mot kvartfinale, men det er avhengig av resultatet i den siste kampen mellom Newcastle og PSV før det blir klart.

Før den leder Liverpool gruppen med 6 poeng, mens de øvrige lagene har tre poeng hver.