Tap i årets siste ligakamp

Liverpool U23 spilte langt under pari mot Swansea i dag.

15. des 2017 kl 16.26 Einar Kvande

Liverpool U23 tapte 3-1 for Swansea i dagens kamp i Premier League 2 på akademiet i Kirkby.

Cameron Brannagans reduseringsmål på et straffespark i andre omgang ble aldri noe annet enn et trøstemål, selv om Swansea måtte avslutte kampen med 10 mann på banen.

Swansea startet kampen best, og tok ledelsen etter 14 minutters spill. Vingen Jordan Garrick løp gjennom Liverpool-forsvaret og satte ballen bak Kamil Grabara.

Rhian Brewster og Bobby Adekanye hadde noen halvsjanser, ifølge Liverpoolfc.com, men gjestene økte til 2-0 seks minutter før pause. Oliver McBurnie satte ballen lavt i hjørnet.

Andre omgang var bare 30 sekunder gammel da Swansea satte spikeren i Liverpool-kista ved å gjøre 3-0. Grabara slapp et innlegg fra høyre, og George Byers satte ballen i mål fra kloss hold.

Etter drøye timen skaffet Harry Wilson Liverpool et straffespark, da Swansea-keeper Gregor Zabret felte waliseren. Cameron Brannagan gjorde ingen feil fra ellevemetersmerket.

Ikke lenge etter fikk Swanseas Aaron Lewis sitt andre gule kort i kampen, og dermed marsjordre, men Liverpool klarte ikke å dra nytte av å være en mann mer på banen. De røde ropte på straffespark to ganger uten å få gehør hos dommeren.

Liverpools lag: Grabara, Virtue, Johnston (Juanma 62), Jones, Whelan, Brannagan, Wilson, Kane, Brewster, Ejaria, Adekanye (Alves 72).

Ubenyttede reserver: Firth, Parker.