Varsler endringer på laget

Manageren bekrefter at Simon Mignolet vil starte på Turf Moor.

31. des 2017 kl 14.17 Arild Skjæveland

Nå er det tett mellom kampene. Jürgen Klopp har tatt en prat med Liverpoolfc.com om skadesituasjonen.

– Jeg vet ikke nøyaktig hvor mange endringer vi vil gjøre, men jeg kan med sikkerhet si at det blir mer enn én, var managerens respons.

Han bekreftet at Simon Mignolet ville være tilbake mellom stengene etter at Loris Karius sto mot Leicester på lørdag.

– Etter kampen går jeg umiddelbart til pressen og gjør det jeg må gjøre. Etter pressekonferansen forteller det medisinske apparatet meg hvem som er tilgjengelig for neste trening og hvem som kan trene dagen etter, sier Klopp.

Ingen trening søndag

Liverpool hadde kamp på lørdag, og vil ikke trene søndag før kampen mot Burnley mandag.

– Denne gang har vi kun restitusjon, så de vil fortelle meg hvem som kan spille, og det er alt jeg trenger. Etter det vil jeg bestemme meg for lagoppstilling.

– De gode nyhetene er at Burnley også måtte spille på lørdag, og jeg tror ikke de hadde fått det poenget uten å løpe, så de vil gjøre de samme, så det er rettferdig. Det er ikke det beste, men det er greit. Vi vil være klare fordi vi må være klare. Det er ingen vennskapskamp - det er en viktig kamp for oss. Vi må prøve å ta tre poeng igjen mot et veldig godt lag som leverer veldig bra i ligaen.

Imponert over Burnley

Manageren vet hva som møter ham på Turf Moor.

– De er veldig god organisert. Det vanskelig, som du kunne se i de siste kampene. Tottenham fikk1 -0 tidlig og det endret hele kampen. Da ble det rom over hele banen.

– Mot andre lag, som Manchester United, ledet de 2-0 og det var ingen rom. Du måtte løpe mot veggen. Det vil bli interessant, og vi skal være klare.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]