– Vi er gode venner

Mohamed Salah slår tilbake mot påstander om at han og Sadio Mané ikke er på talefot.

22. des 2017 kl 08.30 Einar Kvande

Årets spiller i Afrika skal kåres den 4. januar, og to av de tre gjenstående kandidatene er Liverpool-spillere, nemlig Mohamed Salah og Sadio Mané. Senegaleseren har kommet litt i skyggen av kometen Salah denne høsten, og enkelte har ymtet frempå at Mané og Salah ikke er kompiser fordi førstnevnte er litt sjalu på Premier Leagues toppscorer. Dette benekter Salah.

– Vi er venner. Vi står hverandre veldig nær. Han er kanskje den beste vennen jeg har på laget, sier Salah til Sky Sports News.

– Vi er venner, og vi liker hverandre. Han er en flott fyr og en fantastisk spiller, som er veldig rask. Han har mange kvaliteter, og spiller med stor selvtillit, fortsetter Salah om kameraten.

– Jeg deler gledelig alt som har med Afrika å gjøre med ham, så jeg er veldig glad for at han også er nominert, sier egypteren om kåringen som skal foretas på nyåret.

Opptatt av å vinne titler med laget

Salah er har gjort utrolige 20 mål på 26 kamper for Liverpool, men hovedpersonen selv er mer opptatt av å vinne sølvtøy med laget enn individuell heder og ære.

– Vi jobber hardt hver dag for å vinne noe, og jeg er sikker på at vi klarer det denne sesongen. Jeg har hele tiden sagt at jeg ønsker å vinne titler her. Jeg kom hit for å vinne titler. Jeg ønsker å vinne noe for klubben, for oss, for fansen. Jeg ville elsket å vinne noe her.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]