Overraskende tap for U23

Seiersvante Liverpool U23 tapte overraskende 4-3 for Stoke fra divisjonen under i en kamp i gruppespillet i Premier League Cup.

3. des 2017 kl 13.47 Einar Kvande

Danny Ings ga Liverpool håp da han reduserte til 2-3 ti minutter ut i annen omgang, da han satte returen i mål etter at keeper reddet et straffespark til Harry Wilson. Det ble en fysisk tøff batalje i annen omgang, der temperaturen tidvis var høy. Da Daniel Jarvis økte til 4-2 for gjestene midtveis i annen omgang virket det imidlertid som kampen var avgjort. Danny Ings blåse liv i oppgjøret igjen da han scoret på straffespark på overtid, men det var for lite for sent for Liverpool. Resultatet betyr at Stoke gikk forbi Liverpool på tabellen i gruppe G.

2. omgang

90+7.min: Lloyd Jones header like utenfor like før dommeren blåser av kampen.

90+5.min: En Stoke-spiller må ha behandling for en skade.

3-4
3-4  Danny Ings scorer på straffespark på overtid.

90+3.min: 3-4 Danny Ings setter ballen kontant midt i mål. Keeper kaster seg til venstre.

90+2.min: Nytt straffespark til Liverpool, når Harry Wilson legges i bakken. Lewis Banks hos Stoke får gult kort. Harry Wilson har bommet på sine to siste straffespark, så dette skal Danny Ings ta.

90.min: Det legges til fem minutter.

90.min: Stoke gjør sitt siste bytte.

89.min: Harry Wilson skyter i stolpen fra distanse. Der var Liverpool uheldige som ikke reduserte.

88.min: Stokes keeper redder en avslutning fra Rhian Brewster.

85.min: Stokes keeper bokser til en ny Liverpool-corner.

84.min: Rhian Brewster kjemper seg til en corner, men føler selv at han ble snytt for straffespark.

83.min: Danny Ings kommer til en sjanse, men kommer for nært Stokes keeper som redder.

81.min: Stokes keeper er utenfor egen 16 meter på en skikkelig skovtur, og Danny Ings skyter mot mål, men en Stoke-forsvarer står i veien og klarerer.

79.min: Sterkt Liverpool-press, men Stoke fyller på med folk i eget straffefelt for å blokkere avslutningene.

75.min: Ovie Ejaria må gi seg. Paulo Alves kommer inn.

74.min: Ovie Ejaria ligger nede med en skade, og må ha behandling.

72.min: Dobbeltbytte av Liverpool. Juanma inn for Conor Masterson. Yan Dhanda inn George Johnston. Liverpool legger om til tre bak.

69.min: 2-4 Daniel Jarvis finter og finter inne i feltet, til han finner åpningen han trenger og setter ballen behersket og lavt i langhjørnet.

68.min: Stoke går i krigen nå, og vinner de fleste duellene.

67.min: Stoke må bytte keeper. Gjestene tar også ut Jake Dunwoody, som allerede har gult kort.

64.min: Stokes Campbell og Liverpools Masterson får begge gult kort, etter håndgemeng da Campbell forhindret Masterson å ta et frispark raskt.

63.min: Kelleher med en meget god redning på en avslutning fra Ngoy fra kloss hold.

62.min: Igjen usikkert keeperspill av Liverpool-keeper Kelleher, som fomler og mister ballen i feltet.

BOM
BOM  Harry Wilson har misbrukt sine to siste straffespark.

56.min: 2-3 Keeper redder Harry Wilsons lave straffespark. Danny Ings er fremme og feier returen i mål. Stokes keeper blir skadet i det han kaster seg inn i beina på Ings. Det går over tre minutter før keeperen er på beina igjen, og i stand til å fortsette kampen.

55.min: Jake Dunwoody legger ned Brewster i feltet. Straffespark for Liverpool. Stoke-spilleren er kanskje heldig som ikke får sitt andre gule.

52.min: Rhian Brewster felles stygt midt inne på Stokes halvdel, under en kontring. Jake Dunwoody får gult kort.

46.min: Stoke tar avspark.

Stoke, et av bunnlagene i divisjonen under, har tatt et seiersvant Liverpool fullstendig på senga i denne kampen i Premier League Cup. Gjestene har utnyttet sjansene sine godt, og har scoret på nesten alle sine muligheter, slik at det står 3-1 i Stokes favør til pause. Det skal dog sies at forsvarsspillet til Liverpool har vært meget svakt, og keeper Caoimhin Kelleher har langt fra vært patent. Stokes andre mål må keeperen helt og holdent ta på sin kappe. Liverpool har hatt mesteparten av banespillet, og har skapt en rekke halvsjanser. Men de opplagte målsjansene har latt vente på seg.

45+4.min: Liverpool får en corner, som de ikke får noe ut av.

45.min: Tre minutter er lagt til.

44.min: Herbie Kane med et langskudd som Stokes keeper gir en liten retur på, men som han fanger umiddelbart.

43.min: Harry Wilson slår et godt innlegg, men en Stoke-forsvarer header ut til corner.

42.min: Kelleher kommer utenfor 16-meteren for å ta imot et tilbakespill, men venter for lenge og en Stoke-angriper er nær å snappe ballen. Der var det nær en ny keepertabbe fra Liverpools sisteskanse.

39.min: 1-3 Oliver Shenton skyter vakkert i venstre kryss fra drøye 16 meter.

36.min: Danny Ings skyter over fra god posisjon inne i feltet, etter en cornersituasjon.

33.min: Nå er det en Stoke-spiller som ligger nede, etter en duell med Ings.

31.min: Ings er nede med en ny smell i hodet. Knalltøft spill av Stokes midtstopper.

28.min: Danny Ings får en smell i hodet. Liverpool med frispark midt inne på Stokes halvdel.

26.min: 1-2 Tyrese Campbell setter på turboen, tar seg forbi sin oppasser og skyter lavt, men svakt. Keeper Kelleher slipper utrolig nok ballen forbi seg. En skikkelig keepertabbe av Liverpools målvakt.

25.min: Stoke-keeperen gir retur på et skudd fra Rhian Brewster, så gjør han en fantastisk dobbeltredning på to avslutninger fra Danny Ings.

24.min: Liverpool-forsvaret får blokkert en Stoke-avslutning, og Kelleher fanger ballen lett.

18.min: Cameron Brannagan forsøker seg fra distanse. Stokes keeper slår ballen unna.

16.min: Harry Wilson forsøker et skudd fra drøye 16 meter, men avslutningen er svak og går langt utenfor.

13.min: Cameron Brannagan slår en upresis pasning når han forsøker å spille fri Rhian Brewster på løp inne i feltet.

11.min: Liverpool har tatt over føringen i kampen, etter at Stoke dominerte åpningsminuttene.

1-1
1-1  Lloyd Jones utligner til 1-1 etter åtte minutters spill.

8.min: 1-1 Lloyd Jones header Harry Wilsons corner fra høyre kontant i mål.

6.min: Rhian Brewster tar seg inn i feltet med stor fart, men skuddet går like utenfor.

4.min: 0-1 Julien Ngoy gir Stoke ledelsen på en retur fra Kelleher, etter at Cameron Brannagan mistet ballen i eget felt.

1.min: Liverpool tar avspark i Chester.

Liverpools lag: Kelleher, Whelan, Johnston (Dhanda 72), Jones, Masterson (Juanma 72), Brannagan, Kane, Ejaria (Alves 75), Ings, Wilson, Brewster

Ubenyttede reserver: Williams, Parker