– Vi trenger ikke Adam i morgen

Jürgen Klopp har planer om å matche Adam Lallana forsiktig, slik at han litt om litt finner formen.

12. des 2017 kl 16.28 Einar Kvande

Jürgen Klopp har planer om å "spare" Adam Lallana til han virkelig har bruk for midtbanespilleren. Lallanas eneste kamp så langt denne sesongen kom som innbytter på tampen av matchen mot Chelsea i november. Dette skyldes en lårskade den tidligere Southampton-kapteinen fikk under preseason.

Lallana var deretter uaktuell for troppen til kampen i Stoke på grunn av en liten strekk. Han har siden bygd seg gradvis opp igjen etter denne skaden, og fredag 8. desember var 29-åringen avbildet i normal trening med lagkameratene. Klopp bekreftet under sin pressekonferanse i dag at spilleren er tilbake i full trening med sine lagkamerater.

– Adam er tilbake i trening, og trener helt som normalt. Men han trenger selvsagt å bygge seg opp igjen. Slik er det bare, uttalte Klopp.

– Men han er i en god forfatning. Han trener helt normalt. Vi får se hva vi gjør med ham, for vi trenger ham i de kommende ukene, det er helt sikkert.

– Vi trenger ham ikke til kampen i morgen, men etter det tar vi det steg for steg. Vi må se hvordan vi skal få ham i kampform igjen. Det er situasjonen. Vi må vurdere det, men han er i en god forfatning.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]