Steven Gerrards gutter tar juleferie på toppen av tabellen

Liverpool U18 snudde kampen i Wolverhampton med to scoringer i sluttminuttene.

19. des 2017 kl 13.02 Einar Kvande

Liverpool åpnet andre omgang klart best, og fikk også en scoring av Rafael Camacho annullert for offside i denne gode perioden. Etter hvert tok imidlertid vertene over og begynte å sette Liverpool under press. Wolves fikk imidlertid ikke uttelling før i det 84. minutt, da vertene utnyttet svakt forsvarsspill av Liverpool og Dan McKenna scoret på et vakkert skudd fra 16 meter. På det tidspunkt så det ut som slaget var tapt for Liverpool, men innbytter Glen McAuley ville det annerledes, og satte ballen i mål på en kontrollert volley to minutter senere. Nye tre minutter gikk, og Liverpool var plutselig i føringen, da scouseren Adam Lewis satte ballen kontant i nettmaskene etter et vakkert angrep hvor Millar var involvert. En viktig seier for Steven Gerrards gutter, som gjør at de kan ta juleferie på toppen av tabellen. Dagens seier betyr nemlig at de klatret forbi både Everton, Manchester United og Manchester City. City og Everton har dog en kamp mindre spilt, og er henholdsvis ett og tre poeng bak.

Liverpools lag: Jaros, Larouci (Longstaff 70), Lewis, R Williams, Boyes, Clayton, Tagseth, Dixon-Bonner, Millar (Sharif 90), Jones, Camacho (McAuley 61).

Ubenyttede reserver: Atherton, Glennon.

90+4.min: Morgan Boyes header hjørnesparket unna, og dommeren blåser av kampen.

90+3.min: Wolves får et hjørnespark.

90+2.min: Abdi Sharif kommer inn for Liam Miller på overtid

89.min: 1-2 Adam Lewis. Kapteinen setter ballen kontant i mål etter at Millar slår ballen på skrå ut i feltet fra høyre. Liverpool med to kjappe mål på tampen av kampen.

86.min: 1-1 Glen McAuley. Et innlegg fra Curtis Jones blir stusset ut i feltet av en Wolves-spiller, og innbytter McAuley setter kontrollert inn utligning på volley.

85.min: Liam Millar får en enorm sjanse til å utligne, etter strålende veggspill mellom ham og McAuley. Liverpool-spissen kommer imidlertid får kloss opp i keeper og Jackson Smith gjør en modig redning.

84.min: 1-0 Dan McKenna. Svakt forsvarsspill av Liverpool, der både Tagseth og Longstaff hadde muligheten til å klarere, gjør at McKenna får avslutte fra drøye 16 meter, og han setter ballen kontant i krysset.

80.min: Giles setter ballen like over. Dommeren dømmer corner til Wolves.

79.min: Dommeren dømmer frispark til Wolves like utenfor 16-meteren for en høy fot, til store protester fra Liverpool-spillerne som mener de vant ballen på lovlig vis.

78.min: Wolves gjør sitt første bytte. Thompson inn for Carr.

76.min: Morgan Boyes blir fraløpt av Giles med ballen i beina nok en gang, men får tak i ballen i siste liten. Waliseren Boyes på Liverpools venstreback har store tempoproblemer.

74.min: Jaros fanger hjørnesparket enkelt.

73.min: Tom Clayton blokkerer et innlegg fra venstre til corner.

72.min: Jaros er igjen påpasselig fremme og stopper et gjennomspill. Liverpools målvakt har spilt en god kamp.

71.min: Jaros med en ny god redning. Corner for Wolves.

70.min: Liverpool gjør sitt andre bytte. Louis Longstaff kommer inn for Yasser Larouci.

69.min: Liverpool roper på straffe når Larouci går ned i feltet. Det dømmes corner.

67.min: Liam Millar misbruker en stor sjanse etter strålende forsspill av Adam Lewis.

65.min: Ryan Giles mottar ballen på vingen og løper regelrett fra Liverpool-back Morgan Boyes, før han setter ballen svakt utenfor lengste stolpe.

63.min: Wolves med en farlig visitt i Liverpool-feltet, men det blåses for offside.

62.min: Edvard Tagseth feller Diego Lattie midt inne på Liverpools banehalvdel.

61.min: Liverpool gjør sitt første bytte. Glen McAuley kommer inn for Rafael Camacho.

60.min: Lewis slår frisparket inn i feltet. Smith bokser unna.

59.min: Larouci skaffer Liverpool frispark utenfor hjørnet av 16-meteren.

58.min: Giles drar seg inn i feltet og avslutter lavt fra skrått hold. Han får ikke kraft bak skuddet, og Jaros redder komfortabelt.

56.min: Adam Lewis drar opp et nytt farlig angrep, men spiller Curtis Jones istedet for å avslutte selv. Jones slår videre til Larouci, som slår et dårlig innlegg.

51.min: Adam Lewis med en strålende pasning i bakrom, og Rafael Camacho setter ballen kontant i mål. Men scoringen annuleres for offside. Det så veldig marignalt ut.

51.min: Curtis Jones er ute og får behandling, så Liverpool har 10 mann på banen i en periode.

46.min: Andre omgang sparkes igang.

Første omgang på Jack Heyward Training Ground var underholdende selv om det ikke ble scoret mål. Nærmest var Rafael Camacho for Liverpool, men en avslutning som ble slått i tverrliggeren av keeper Smith. Vertene har yppet seg på noen kontringer, og hadde et par avslutninger fra kloss hold som Liverpool-keeper Jaros reddet på mesterlig vis. Dette er en kamp som står og vipper, så det er viktig å få den første scoringen. Edvard Sandvik Tagseth spiller i en litt tilbaketrukket rolle som playmaker sentralt på midten. Yasser Larouci og Curtis Jones har vært de to livligste på Liverpools lag i første omgang.

45.min: Dommeren blåser. Målløst til pause.

45.min: Smith redder en Camacho-heading fra kloss hold etter et fint innlegg fra Dixon-Bonner, men det blåses for offside.

43.min: Sanderson klarerer til en ny Liverpool-corner.

42.min: Camacho med en ny avslutning, men for svak denne gang.

40.min: Liam Millar går ned og roper på straffe, i det han skal forsøke å styre et Camacho-skudd i mål.

39.min: Curtis Jones med en avslutning fra langt hold, men skuddet blir for svakt og skaper ikke trøbbel for Jackson Smith i Wolves-buret.

37.min: Wolves kontrer, men Giles skyter utenfor.

37.min: Strålende innlegg fra venstre av Adam Lewis, men godt forsvarsspill av Wolves i feltet.

33.min: Svakt innlegg fra høyre av Larouci, som har løpt mye i denne kampen.

32.min: I neste øyeblikk er Larouci nede å gjør en helhjertet defensiv innsats ved egen 16-meter. Herlig innsats!

32.min: Kvikke Larouci på et nytt raid, men igjen går avslutningen utenfor.

28.min: Curtis Jones tar seg inn i feltet, og fyrer av et lavt og hardt skudd. Keeper slår til corner for Liverpool.

28.min: Rhys Williams header over fra god posisjon inne i Wolves-feltet.

27.min: Lewis slår en corner inn i feltet, men Wolves-forsvaret header unna.

26.min: Jaros fanger et innlegg fra høyre.

25.min: Ryan Giles dribler seg inn i Liverpool-feltet og kommer seg fri, men avslutningen er relativt svak og Jaros redder.

23.min: Wolves kontrer, men godt forsvarsspill av Tom Clayton som gir en ny corner.

21.min: Adam Lewis slår et godt frispark inn i feltet, men ingen i rødt får avsluttet.

14.min: Vitoslav Jaros med en strålende redning når Wolves får avslutte fra kloss hold inne i feltet.

14.min: Liverpool-forsvaret klarerer et farlig innlegg fra venstre.

13.min: Larouci tar seg inn i Wolves-feltet, men den høye avslutningen går utenfor venstre stolpe.

8.min: Rafael Camacho er nær ved å sende Liverpool i føringen med en utsøkt avslutning, men Wolverhamptons keeper får slått skuddet i tverrliggeren og ballen spretter ut på banen igjen slik at Wolves får klarert.

3.min: 17 år gamle Tom Clayton klarerer et farlig Wolves-innlegg til corner.

1.min: Avspark er tatt på Jack Heyward Training Ground. Tidligere Liverpool-junior Diego Lattie er i startoppstillingen til vertene.