– Har avslått bud fra Watford

Watford har angivelig bydd 8+2 millioner pund for Lazar Markovic.

22. jun 2017 kl 20.26 Marius Rabben

Ifølge nettstedet Football Whispers skal de røde ha avslått et bud på den serbiske 23-åringen, som kostet 20 millioner pund da Liverpool hentet ham fra Benfica for tre år siden.

Markovic har imidlertid ikke spilt en tellende kamp for klubben siden 2015, og etter to sesonger på utlån tilsier mye at han selges i sommer.

Liverpool håper å få tilbake mesteparten av summen som ble betalt i 2014, og Watfords første forsøk var dermed ikke nok. De gule og sorte skal ha lagt 8 millioner pund på bordet, med ytterligere 2 millioner i bonuser.

PÅ UTLÅN:
PÅ UTLÅN:  Etter et mislykket opphold i Portugal var Markovic lånt ut til Hull fra januar ut sesongen.

I forrige uke kom rapportene om interesse fra Watford, som like etter sesongen ansatte Marco Silva som manager. Portugiseren ledet Hull City da Markovic spilte der på lån fra januar.

Ifølge Chris Bascombe i Telegraph skal også Zenit St. Petersburg følge situasjonen nøye. I tillegg har Liverpool blitt kontaktet om Markovic av flere klubber i Portugal og Italia.

Totalt har Markovic spilt 34 kamper for de røde, hvorav 19 i ligaen, og scoret tre ganger. To av målene kom i Premier League.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]