– Jeg har begynt å tenke på preseason

Ferien går mot slutten for James Milner.

27. jun 2017 kl 16.37 Einar Kvande

Visekaptein Milner gikk glipp av bare to Premier League-kamper forrige sesong, og tar mål av seg til å få spille like mye kommende sesong.

– Ferien er litt merkelig egentlig. Du koser deg og slapper av, men du tenker likevel hele tiden på preseason og sørger for at du er klar til innsats igjen, uttaler Milner til Liverpoolfc.com.

I neste uke starter hardkjøret på Melwood for venstrebacken og hans lagkamerater.

– Preseason er alltid tøff. Det er ingen som liker den perioden. Men med tanke på turen vi skal ut på, og ikke minst kvalifiseringskampene til Champions League, kommer vi til å jobbe hardt for å få en god start på sesongen. Derfor er det viktig at du er godt forberedt.

Tror på avansement i Champions League

Liverpool kom på fjerdeplass i Premier League forrige sesong, og Milner håper og tror at laget skal ta seg til gruppespillet i Champions League via playoff-kampene.

– Det er vanskelig å komme blant topp fire i Premier League. Vi gjorde jobben forrige sesong, og får spille kvalifisering til Champions League. Vi har gjort første del av jobben. Nå må vi fullføre den. Det vil være skuffende om vi ikke kommer til gruppespillet i Champions League etter all innsatsen vi la ned forrige sesong. Jeg er sikker på at vi skal klare det.

– Vi har hele tiden forbedret oss som lag. Det ser man om man studerer de par siste årene, siden den nåværende manageren kom til klubben. Vi beveger oss i riktig retning.

– Noen nye fjes vil komme inn i løpet av sommeren, og troppen vil også være ett år eldre. Vi har en ganske ung tropp, så erfaringen vi høstet fra en vellykket sesong ved forrige korsvei vil være nyttig. Forhåpentligvis har det gitt oss mer selvtillit, som vi får god bruk for i den kommende sesongen, avslutter Milner.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]