LANGTIDSKONTRAKT:  Trent Alexander-Arnold binder seg til Liverpool i fem år.

Alexander-Arnold har signert ny kontrakt

Både spilleren selv og Jürgen Klopp er svært fornøyde med at en ny avtale er på plass.

– Dette er et stort øyeblikk for meg og familien min. Jeg ser virkelig frem til de, forhåpentligvis, gode tidene som venter oss, sier Trent Alexander-Arnold til Liverpoolfc.com

Trent Alexander-Arnold signerte en ny langtidskontrakt så sent som i november 2016, men fremgangen har gjort ham fortjent til enda en ny kontrakt. Denne kontrakten binder ham til Liverpool til 2022. 

– Men jeg har sagt det før, det harde arbeidet stopper definitivt ikke nå. Dette er bare starten. Forhåpentligvis får jeg mange øyeblikk som de jeg hadde forrige sesong fremover, sier talentet. 

– Jeg kan ikke ta noe for gitt, på tross av posisjonen jeg er i og muligheten jeg har fått. Hver dag prøver jeg å utnytte muligheten så mye som mulig. Du kan aldri slå deg til ro med hvor du er, og det er alltid rom for forbedring. Det er en god ting dersom du aldri blir fornøyd med deg selv i fotball, for da jobber du alltid hardt for å bli bedre, forklarer han. 

– Kanskje du kan sitte deg tilbake og nyte en god prestasjon noen ganger, men du kan ikke gjøre det i uker eller måneder. Du må alltid fortsette å jobbe hardt. Det kommer jeg til å gjøre med en gang – jeg skal trene hardt og kjempe for en plass på laget. 

Klopp hyller holdningene

– Dette er fantastiske nyheter, og det er fantastisk at klubben igjen har gitt ham belønning for fremgangen han har vist. Jeg tror dette sender en melding ut til resten av ungguttene – hvis de har den rette holdningen, og viser at de er dedikerte til fotballen, kommer vi til å legge til rette for dem, sier Jürgen Klopp til Liverpoolfc.com. 

– Trent og alle folkene han har rundt seg, både i familien og profesjonelt, tar veldig smarte avgjørelser. Jeg elsker at han er så ydmyk, og likevel har så store ambisjoner. Det er en veldig god miks, mener Klopp. 

Forrige sesong fikk den talentfulle backen sitt gjennombrudd i førstelagstroppen. Klopp hyller ham for arbeidet han har lagt ned. 

– All kreditt går til Trent. Alle rundt ham har spilt en stor rolle også, men Trent har satt tonen selv med gode holdninger. Han er dedikert i alt han gjør. Han ønsker å lære, vokse, utvikle seg og hodet hans er absolutt på rett sted, forteller manageren. 

Fortsatt ung

– Vi må huske på at han er ung, og at dette er starten på en lang reise. Klubben har et perfekt miljø for unge spillere å være i. Utfordringen for Trent blir nå å fortsette å jobbe like hardt, og til og med enda hardere, oppfordrer Klopp. 

Derfor kommer Liverpool-staben til å være tålmodige med Alexander-Arnold. 

– Det er meget viktig. Trent har fortsatt å vokse fordi han har vist at han ønsker å lære. Det var noen hindringer langs veien forrige sesong, men hvordan han svarte på dem var enestående. Det eneste presset på Trent er det han legger på seg selv. Vi er tålmodige, og vet at han vil gjøre flere feil. Det er flere ting han må forbedre, og det kommer vi til å hjelpe ham med. Han er et fantastisk talent. 

Jürgen Klopp glemmer heller ikke å skryte av jobben akademiet gjør. 

– Dette er en stor dag for akademiet også. Trent er en gutt med byen og klubben i blodet, og jeg vet at slike øyeblikk betyr mye for dem som jobber på akademiet. De spiller en stor rolle i utviklingen til spillerne, mener Klopp. 

Del

Trent Alexander-Arnold

26.07.2017 13:29

– Må forsvare seg som en mann

Manageren ser på Trent Alexander-Arnold som et veldig stort talent, men mener han må forbedre seg på visse områder.

24.07.2017 20:22

– Alexander-Arnold er en seriøs utfordrer

Den tidligere U23-manageren tror talentet får en håndfull kamper, og mener akademiet hadde mye å feire forrige sesong.

22.07.2017 08:25

Alexander-Arnold klar mot Leicester

Nathaniel Clyne returnerer først når laget reiser til Tyskland.

comments powered by Disqus
Siste Til vår nyhetsoversikt
26.07.2017 kl 20:36

Se bilder fra første trening i Tyskland

De røde startet treningsleiren på tysk jord med en løpeøkt i Rottach-Egern.

+
26.07.2017 kl 17:57

Knallhardt treningsprogram i Tyskland

Spillerne er stinn av trening når de spiller treningskamper i sommer.

+
26.07.2017 kl 17:09

Chirivella lånes ut til Willem II

Klubben bekrefter at Pedro Chirivella skal tilbringe sesongen i den nederlandske toppdivisjonen.

+
26.07.2017 kl 16:02

På plass i München

Liverpool-spillerne ankom Tyskland onsdag ettermiddag.

+