LINKET:  Liverpool skal være på utkikk etter en ny venstreback så lenge Alberto Moreno forlater klubben. Andrew Robertson har blitt nevnt som et alternativ.

Hull-supporter om linket venstreback:– Bedre enn Moreno

Torgeir Værnesbranden mener Andrew Robertson kan bli god nok for Liverpool på sikt, men er ikke sikker på om han forsterker laget med en gang.

– Robertson er hurtig, hardtarbeidende, intelligent og har en ganske bra innleggsfot. Av det jeg har sett av Alberto Moreno, mener jeg Robertson er minst et par hakk bedre. Jeg tror han helt klart kan bli god nok for Liverpool i løpet av noen år, spår Hull-supporter Torgeir Værnesbranden, som blant annet oppdaterer Hull-nyheter daglig gjennom Twitter-kontoen Hull City Norway. 

James Pearce i Liverpool Echo har meldt at Alberto Morenos fremtid må avgjøres før Liverpool henter en ny venstreback. Om han drar, skal Andrew Robertson være et alternativ. 

Prislappen hevdes å være på £8M. 

– Robertson er en offensiv back som har vært aller best for oss når han har spilt som vingback i en 3-5-2-formasjon. Han er også bra i en firer når vi styrer kamper, noe som skjedde ofte i Championship og ytterst sjelden i Premier League, forklarer Værnesbranden. 

Svakhet defensivt 

Den skotske 23-åringen slo to målgivende pasninger denne sesongen, like bak James Milners tre. Han spilte for et Hull-lag som slapp inn flest av alle i Premier League med 80 baklengs, og skal ikke være særlig glad i den defensive biten. 

– Han har slitt litt mot de beste vingene når Hull har ligget dypt i banen. Han er nemlig ikke spesielt god til å forsvare seg. I tillegg kan han være litt veik i knokkeldueller, selv om han har lagt på seg litt muskler de siste årene, forteller Værnesbranden. 

– Robertson har også litt tabber i seg, så hvis han ikke får nok tid av Klopp og Liverpool-fansen kan det komme til å bli en tøff tid for ham. Noen ganger per sesong roter han bort ballen som fører til baklengs. 

Steget fra et lag som nylig har rykket ned til Champions League er utvilsomt stort, men Værnesbranden forteller at skotten har mestret store steg tidligere i karrièren.  

– Han ble årets unge spiller i Dundee United i første sesong etter en overgang fra 3. divisjon i Skottland. Da han kom til Hull ble han sett på som en mann for fremtiden, og skulle egentlig være reserve for Figueroa og Rosenior. Robertson gjorde det så bra at begge to ble sittende på benken hele sesongen. I tillegg har han gjort det bra for landslaget, og puttet blant annet mot England. 

– Robertson er også en utrolig positiv og flott type som blir godt likt av fans, trenerapparat og medspillere, legger han til. 

Del

Rykte

20.07.2017 00:24

Går enda høyere for Keïta

Jürgen Klopp gir ikke opp selv om RB Leipzig avslo monsterbud nummer to.

16.07.2017 23:21

Vurderer argentinsk spisstalent

16.07.2017 21:51

Lucas er på plass i Italia: – Medisinsk test mandag morgen

Lazio har publisert et bilde av Lucas som poserer med et Lazio-skjerf via deres offisielle Twitter-konto.

Andrew Robertson

15.07.2017 14:45

Kent kan bli inkludert i Robertson-avtale

Hull skal ønske å få et sesonglangt lån av Ryan Kent med som en del av Andrew Robertson-salget.

29.06.2017 13:54

Venstreback-oppdatering: – Robertson er et alternativ

Før Liverpool kjøper en ny venstreback, må fremtiden til Alberto Moreno avklares.

14.05.2017 09:55

– Har blitt enig med Hull-forsvarer og vurderer en til

comments powered by Disqus
Siste Til vår nyhetsoversikt
25.07.2017 kl 09:12

Både Mané og Ings tilbake i full trening

Begge blir også med laget til Tyskland.

+
25.07.2017 kl 08:55

Audi Cup vises på TV

Viasat bekrefter at de har fått rettighetene til turneringen der Liverpool deltar.

+
25.07.2017 kl 07:18

Robertson trener med sine nye lagkamerater

Nå er alle spillerne tilbake etter sine ferier.

+
24.07.2017 kl 21:54

– Jeg er ikke interessert i hva Mourinho sier

Jürgen Klopp velger heller å fokusere på hva han kan gjøre med eget lag, og tror han kan lære Andy Robertson mye.

+