ØNSKER SEG TIL LIVERPOOL  Men Naby Keita kommer neppe til å sette himmel og jord i bevegelse for å få sitt ønske innfridd.

Har gjentatt at han ønsker seg til Liverpool

Naby Keita hadde et nytt møte med Leipzig-ledelsen i går.

Naby Keita har nå gjentatt for ledelsen i Red Bull Leipzig i to separate møter at han ønsker seg til Liverpool, men samtidig skal midtbanespilleren uttalte at han «ikke kommer til å spytte på Leipzig», ifølge journalister i hjemlandet Guinea.

Det betyr at mannen som verdsettes til 70 millioner pund av Bundesliga-klubben nok ikke kommer til å være noen direkte pådriver for å få til en overgang.

Må ta en avgjørelse snart

Liverpool Echo mener at uttalelsene betyr at Leipzig-ledelsen nå må bestemme seg for om de ønsker å beholde en spiller som ønsker seg bort, eller om de skal forsøke å overtale Keita til å bli i klubben.

– På det siste møtet mellom partene på onsdag, hvor Naby møtte sammen med sine representanter, gjentok han ønsket om å slutte seg til Liverpool. Ballen er nå spilt over til den tyske klubben, som vil bestemme seg for om de skal selge eller ei i løpet av de kommende dagene, twitrer den afrikanske journalisten Amaodou Makadji.

En annen journalist med base i Guinea, Sega Diallo, skriver følgende på sin Twitterkonto:

– Leipzig vil snart avgjøre om de skal selge eller ei. Keita har klart uttrykt at han ønsker seg til Liverpool, men han kommer ikke til å spytte på Leipzig. Det Liverpool må frykte mest er et avslag fra Leipzig og at Bayern München legger inn et høyere bud.

En tredje journalist fra Guinea, N'Dire Diallo, sier følgende:

– Keita har øynene på Liverpool. Det har han hamret inn i Leipzig-ledelsen denne uken.

Del

Naby Keita

25.10.2017 22:05

Tre røde på sju kamper

24.10.2017 18:40

– En av de beste jeg har jobbet med

RB Leipzig hadde ingen mulighet til å beholde Naby Keita, forteller sportsdirektør Ralf Rangnick.

19.10.2017 21:11

Naby Keita – klart best i Bundesliga

Foran spillere som Aubemeyang, Vidal og Lewandowski, Liverpools kommende midtbanespiller Naby Keita topper spillerbørsen.

Siste Til vår nyhetsoversikt
19.11.2017 kl 23:28

- Dette er Mo Salah perioden

Jürgen Klopp gleder seg på vegne av Mohamed Salah og hans scoringshunger, men vet at det ikke varer og at andre vil få sine perioder.

+
19.11.2017 kl 18:13

Chelsea bekymret for lang reise før Liverpool

Liverpool tar turen til Sevilla, mens Chelsea gjester Baku og Aserbadjan før lagene møtes på Anfield førstkommende lørdag.

+
19.11.2017 kl 12:12

«Liverpool ved god helse»

Med en sykdomsfri Jürgen Klopp og spillere tilbake fra skader konkluderes det med at troppen til LFC er frisk og rask, anført av kreative Mohamed Salah som er

+
19.11.2017 kl 10:41

Mohamed Salah – toppscorer i Premier League

Liverpool, som manglet toppscorer, har nå den mestscorende i ligaen. Best i Liverpool etter 12 kamper i PL.

+