GOD DEBUT:  Solanke klarte seg bra i sin Liverpool-debut.

Ingen mål, men imponerende debut

Solanke leverte i debuten.

Dominic Solanke fikk sin debut da han kom inn etter pause mot Tranmere i kveld. Gang på gang satte han Tranmere-forsvaret ut av spill med glimrende førstetouch og god bevegelse. 


Det ble dessverre ingen scoring for den unge briten, men dersom dette er representativt for det vi kan vente oss resten av sesongen, lover dette godt.

Walkover

Ellers ble det lite å gjøre for forsvaret og keeper. Tranmere kom til noen helt få sjanser, men for det meste ble det en transportetappe for de bakre ledd.

På midtbanen imponerte Grujic, med noen fantastiske langpasninger. Kanskje ikke alltid likte taktisk lure, men finessen han viste var imponerende. Serberen noterte seg også for en fin scoring. Også i fjor var Grujic glimrende i preseason. Forhåpentligvis tar han med seg dette når sesongen starter for alvor i august. 

Hvor var seniorene?

Endel av seniorspillerne klarte dog ikke å sette sitt preg på kampen. Wijnaldum, Milner, Henderson, Sturridge og Firmino klarte eksempelvis ikke å sette sitt preg på kampen. Det sagt, for seniorene særlig handler nok en slik kamp i stor grad om fitness.

For øvrig hadde både Woodburn og Ojo gode involveringer. Ojo hadde noen gode avslutninger, og var involvert i to mål, men han er kanskje litt skuffet over at han ikke kom på scoringslisten.

Del

Dominic Solanke

19.09.2017 14:28

Duo nominert til Golden Boy-prisen

Kun Liverpool og Real Madrid har to nominerte.

18.09.2017 18:24

– Skal jeg gi Daniel tips om hvordan man avslutter?

Klopp snakker om sjansesløsing, rullering og forklarer hvordan «Ox» integreres.

04.09.2017 17:08

Oppsummering av overgangsvinduet: Et skadet ettermæle, et stort hull og glitrende signaler

Et utmattende overgangsvindu for Liverpool-fans er omsider lukket. Det endte med seier i to av tre overgangssagaer, men også ett stort spørsmålstegn.

Siste Til vår nyhetsoversikt
26.09.2017 kl 15:24

– Bruk Mané som spiss

Legenden mener Klopp bør revurdere bruken av Firmino.

+
26.09.2017 kl 12:54

Så rødt og tapte i Moskva

Steven Gerrards gutter gikk på et knepent 2-1 tap i UEFA Youth League.

+
26.09.2017 kl 11:58

Grobbelaar-tabber og Owen-show i målrike Moskva

Det lukter mål når Jürgen Klopp har mulighet til å bruke sin stjernerekke i kveld, og scoringer har det vært plenty av i tidligere møter mellom Spartak og

+
26.09.2017 kl 09:28

Fikk VM-billett

Rhian Brewster skal representere England under U17-VM i India i oktober.

+