TILBAKE PÅ MELWOOD  Jon Flanagan er opptatt av å få en hel sesongoppkjøring uten skadeavbrekk.

– Jeg fikk ikke spille så mye som jeg ønsket

Jon Flanagan innrømmer at låneoppholdet i Burnley ikke svarte til forventningene.

Jon Flanagan er tilbake på Melwood og klar til å ta fatt på en ny sesong. Målet er å imponere Jürgen Klopp i løpet av preseason.

– Det føles godt å være tilbake på Melwood. Vi har bare hatt en dag med trening ennå, men jeg er glad for å være tilbake, og gleder meg til den kommende sesongen, sier høyrebacken i et intervju med Liverpoolfc.com.

– Jeg har trent i hele sommerferien. Jeg har forsøkt å holde formen vedlike, da vi vet det blir en tøff preseason. Derfor er det viktig for meg å komme tilbake hit i god forfatning og i god form, fortsetter scouseren.

– Jeg gleder meg til hardkjøret starter. For meg er det en ny start. Jeg har hatt noen skader, som forhåpentligvis tilhører fortiden nå. Forhåpentligvis kan jeg heve meg et hakk og få vist hva jeg kan gjøre.

Fikk trent opp igjen kneet

Flanagan fikk bare 10 kamper på utlån hos Burnley forrige sesong, men 24-åringen velger likevel å se positivt på oppholdet på Turf Moor.

– Jeg dro dit for å spille fotball. Jeg spilte ikke så mye som jeg hadde håpet på da jeg reiste dit, men jeg trente hver dag og følte meg helt skadefri. Nå er jeg tilbake her etter å ha fått trent opp igjen kneet i et helt år, så det er bra.

Forsvarsspilleren innser at det blir svært viktig for ham å holde seg skadefri denne sommeren og høsten.

– De siste to sommeroppkjøringene har vært preget av stadige avbrudd på grunn av skader, så dette er en sommer hvor det gjelder å holde hodet klart, se fremover og holde seg skadefri.

Del

Jon Flanagan

16.07.2017 12:02

25 spillere reiser til Asia:Dette er troppen som reiser til Hong Kong

Sadio Mané blir på Melwood for å jobbe med formen. Lucas Leiva og Sheyi Ojo er heller ikke med.

09.07.2017 17:59

Med fotball i blodet

I dagens Liverpoolstall er det mange som har mye å slekte på. Vi har sett nærmere på fotballskoene de har vokst opp med å fylle.

05.07.2017 10:15

Hvem spiller seg til Hong Kong?

Vi har satt lupen på Liverpools tropp og hvor viktig de neste par ukene er for sju spillere på grensen til førstelagstroppen.

comments powered by Disqus
Siste Til vår nyhetsoversikt
25.07.2017 kl 09:12

Både Mané og Ings tilbake i full trening

Begge blir også med laget til Tyskland.

+
25.07.2017 kl 08:55

Audi Cup vises på TV

Viasat bekrefter at de har fått rettighetene til turneringen der Liverpool deltar.

+
25.07.2017 kl 07:18

Robertson trener med sine nye lagkamerater

Nå er alle spillerne tilbake etter sine ferier.

+
24.07.2017 kl 21:54

– Jeg er ikke interessert i hva Mourinho sier

Jürgen Klopp velger heller å fokusere på hva han kan gjøre med eget lag, og tror han kan lære Andy Robertson mye.

+