TILBAKE PÅ MELWOOD  Jon Flanagan er opptatt av å få en hel sesongoppkjøring uten skadeavbrekk.

– Jeg fikk ikke spille så mye som jeg ønsket

Jon Flanagan innrømmer at låneoppholdet i Burnley ikke svarte til forventningene.

Jon Flanagan er tilbake på Melwood og klar til å ta fatt på en ny sesong. Målet er å imponere Jürgen Klopp i løpet av preseason.

– Det føles godt å være tilbake på Melwood. Vi har bare hatt en dag med trening ennå, men jeg er glad for å være tilbake, og gleder meg til den kommende sesongen, sier høyrebacken i et intervju med Liverpoolfc.com.

– Jeg har trent i hele sommerferien. Jeg har forsøkt å holde formen vedlike, da vi vet det blir en tøff preseason. Derfor er det viktig for meg å komme tilbake hit i god forfatning og i god form, fortsetter scouseren.

– Jeg gleder meg til hardkjøret starter. For meg er det en ny start. Jeg har hatt noen skader, som forhåpentligvis tilhører fortiden nå. Forhåpentligvis kan jeg heve meg et hakk og få vist hva jeg kan gjøre.

Fikk trent opp igjen kneet

Flanagan fikk bare 10 kamper på utlån hos Burnley forrige sesong, men 24-åringen velger likevel å se positivt på oppholdet på Turf Moor.

– Jeg dro dit for å spille fotball. Jeg spilte ikke så mye som jeg hadde håpet på da jeg reiste dit, men jeg trente hver dag og følte meg helt skadefri. Nå er jeg tilbake her etter å ha fått trent opp igjen kneet i et helt år, så det er bra.

Forsvarsspilleren innser at det blir svært viktig for ham å holde seg skadefri denne sommeren og høsten.

– De siste to sommeroppkjøringene har vært preget av stadige avbrudd på grunn av skader, så dette er en sommer hvor det gjelder å holde hodet klart, se fremover og holde seg skadefri.

Del

Jon Flanagan

02.08.2017 23:16

Clyne mister ligastarten– Tre alternativer mot Watford

Jürgen Klopp utelukker at Nathaniel Clyne vil bli spilleklar til neste helg.

16.07.2017 12:02

25 spillere reiser til Asia:Dette er troppen som reiser til Hong Kong

Sadio Mané blir på Melwood for å jobbe med formen. Lucas Leiva og Sheyi Ojo er heller ikke med.

09.07.2017 17:59

Med fotball i blodet

I dagens Liverpoolstall er det mange som har mye å slekte på. Vi har sett nærmere på fotballskoene de har vokst opp med å fylle.

Siste Til vår nyhetsoversikt
26.09.2017 kl 12:54

Så rødt og tapte i Moskva

Steven Gerrards gutter gikk på et knepent 2-1 tap i UEFA Youth League.

+
26.09.2017 kl 11:58

Grobbelaar-tabber og Owen-show i målrike Moskva

Det lukter mål når Jürgen Klopp har mulighet til å bruke sin stjernerekke i kveld, og scoringer har det vært plenty av i tidligere møter mellom Spartak og

+
26.09.2017 kl 09:28

Fikk VM-billett

Rhian Brewster skal representere England under U17-VM i India i oktober.

+
26.09.2017 kl 09:00

Klopp må kurere reisesyken

Liverpool har ikke vunnet en bortekamp i Champions League siden november 2009!

+