BILLETTROT:  Liverpools offisielle nettsted for å kjøpe kampbilletter sviktet da salget åpnet for prioriterte medlemmer tirsdag.

Klubben beklager billettproblemer

Mange supportere ble kastet ut av billettkøen grunnet «helt uakseptabel» teknisk svikt.

Tusenvis av Liverpool-supportere forsøkte tirsdag morgen å kjøpe billetter til høstens ligakamper, men klubbens offisielle nettside krasjet og sørget for at mange mistet sine kampønsker.

Dette var starten på billettsalget for sommeren, noe som gjaldt for medlemmer med 13 eller flere registrerte kamper fra forrige sesong.

Havnet sist i køen

Ifølge Liverpool Echo skal serveren som driver nettsiden med billettsalg ha trodd den ble angrepet grunnet den tunge trafikken, noe som sørget for at den slo seg av. Det betød at supportere ble kastet ut av billettkøen, og plassert helt sist da serveren kom på igjen.

«Vi opplevde en rekke tekniske problemer som, til tross for å være løst nå, var helt uakseptable», skriver klubben i en melding til sine Official Members tirsdag kveld, og legger til at de skal få fortgang i en planlagt vurdering av systemet sitt.

«Vi ønsker å beklage for eventuelle problemer, og vil forsikre supporterne som at vi deler frustrasjonen og ser på løsninger som tilfredsstiller kravene til klubben og, enda viktigere, våre lojale supportere.»

Klubben opprettholder sin garanti om at samtlige medlemmer med minst 13 registrerte kamper fra forrige sesong er sikret billett på Anfield, og køsystemet fungerte som normalt på kvelden.  

– Ikke bra nok

Styreformann i supporterunionen Spirit of Shankly, Jay McKenna, sier ifølge lokalavisen at de er glade for at klubben nå får fortgang i arbeidet om å forbedre billettsystemet.

– Det er ikke første gang at dette har skjedd, og det er ikke bra nok. Vi mener det er nødt til å være en enklere måte å gjøre dette på, og det skal vi ha en åpen og ærlig dialog om med klubben, forklarer McKenna.

Del

billetter

30.06.2017 14:34

Slik selger Liverpool FC kampbilletter til sine medlemmer i sommer

Liverpool FC har offentliggjort hvordan de kommer til å selge kampbillettene til hjemmekampene i ligaen frem til nyttår.

08.06.2017 09:47

Nåløyet for å sikre seg cupbilletter blir trangere

Liverpool FC gjør en endring på sin Auto Cup Ticket Scheme.

07.06.2017 08:54

Liverpool FC starter billettsalget i midten av juli

Liverpool FC opplyser at de i uke 28 vil selge kampbilletter til hjemmekampene i første halvdel av sesongen til sine medlemmer.

Siste Til vår nyhetsoversikt
26.09.2017 kl 15:24

– Bruk Mané som spiss

Legenden mener Klopp bør revurdere bruken av Firmino.

+
26.09.2017 kl 12:54

Så rødt og tapte i Moskva

Steven Gerrards gutter gikk på et knepent 2-1 tap i UEFA Youth League.

+
26.09.2017 kl 11:58

Grobbelaar-tabber og Owen-show i målrike Moskva

Det lukter mål når Jürgen Klopp har mulighet til å bruke sin stjernerekke i kveld, og scoringer har det vært plenty av i tidligere møter mellom Spartak og

+
26.09.2017 kl 09:28

Fikk VM-billett

Rhian Brewster skal representere England under U17-VM i India i oktober.

+