BILLETTROT:  Liverpools offisielle nettsted for å kjøpe kampbilletter sviktet da salget åpnet for prioriterte medlemmer tirsdag.

Klubben beklager billettproblemer

Mange supportere ble kastet ut av billettkøen grunnet «helt uakseptabel» teknisk svikt.

Tusenvis av Liverpool-supportere forsøkte tirsdag morgen å kjøpe billetter til høstens ligakamper, men klubbens offisielle nettside krasjet og sørget for at mange mistet sine kampønsker.

Dette var starten på billettsalget for sommeren, noe som gjaldt for medlemmer med 13 eller flere registrerte kamper fra forrige sesong.

Havnet sist i køen

Ifølge Liverpool Echo skal serveren som driver nettsiden med billettsalg ha trodd den ble angrepet grunnet den tunge trafikken, noe som sørget for at den slo seg av. Det betød at supportere ble kastet ut av billettkøen, og plassert helt sist da serveren kom på igjen.

«Vi opplevde en rekke tekniske problemer som, til tross for å være løst nå, var helt uakseptable», skriver klubben i en melding til sine Official Members tirsdag kveld, og legger til at de skal få fortgang i en planlagt vurdering av systemet sitt.

«Vi ønsker å beklage for eventuelle problemer, og vil forsikre supporterne som at vi deler frustrasjonen og ser på løsninger som tilfredsstiller kravene til klubben og, enda viktigere, våre lojale supportere.»

Klubben opprettholder sin garanti om at samtlige medlemmer med minst 13 registrerte kamper fra forrige sesong er sikret billett på Anfield, og køsystemet fungerte som normalt på kvelden.  

– Ikke bra nok

Styreformann i supporterunionen Spirit of Shankly, Jay McKenna, sier ifølge lokalavisen at de er glade for at klubben nå får fortgang i arbeidet om å forbedre billettsystemet.

– Det er ikke første gang at dette har skjedd, og det er ikke bra nok. Vi mener det er nødt til å være en enklere måte å gjøre dette på, og det skal vi ha en åpen og ærlig dialog om med klubben, forklarer McKenna.

Del

billetter

14.10.2017 11:36

Mange vil ha billetter til dagens kamp

13.10.2017 13:29

Billettsalget for andre halvdel av sesongen

30.06.2017 14:34

Slik selger Liverpool FC kampbilletter til sine medlemmer i sommer

Liverpool FC har offentliggjort hvordan de kommer til å selge kampbillettene til hjemmekampene i ligaen frem til nyttår.

Siste Til vår nyhetsoversikt
20.11.2017 kl 13:56

Poengkongen i Fantasy Premier League

Ingen har fått flere poeng enn Mohamed Salah denne sesongen. Kristian Rivedal leder supporterklubbens liga.

+
20.11.2017 kl 12:08

Joel Matip ble hjemme

Her er Klopps tropp til kampen mot Sevilla.

+
20.11.2017 kl 11:04

20 prosent på alle kampklær i KopShop

Mandag er siste dag med 20 prosent på alle matchklær.

+
20.11.2017 kl 10:23

Legendekamp i landslagspausen

Liverpool møter Bayern München på Anfield i mars.

+