MISFORNØYD  Virgil van Dijk ønsker seg til Liverpool.

Mirror: «Liverpool er den eneste klubben Virgil van Dijk ønsker å spille for»

Virgil van Dijk har gjort det klart for Southampton at han ønsker å spille Champions League-fotball neste sesong, og Liverpool er den eneste klubben han ønsker å gjøre det for.

Det er Mirror som i kveld melder at Virgil van Dijk har fortalt Southampton at Liverpool er den eneste klubben han ønsker å spille for neste sesong.

– Den misfornøyde nederlenderen, som fylte 26 år på lørdag, ønsker å presse gjennom en overgang til Anfield selv om Liverpool ble skremt bort etter å ha tatt ulovlig kontakt med forsvarsspilleren for en måned siden, etter at Saints klaget til Premier League, skriver Mirror.

Liverpool trakk seg tilbake etter å ha kommet med en uforbeholden unnskyldning, men Mirror hevder at Jürgen Klopp fortsatt er desperat etter å sikre seg den kraftfulle midtstopperen, og tyskeren har ikke gitt opp å få til en avtale før transfervinduet stenger.

Dilemma for Southampton

– Southampton ønsker ikke å miste Van Dijk, men nederlenderen har gjort det klart at han ønsker å spille Champions League-fotball. Den nye Saints-manageren Mauricio Pellegrino ønsker ikke å beholde en misfornøyd spiller, men Southampton har malt seg selv opp i et hjørne, fortsetter Mirror.

Chelsea og Manchester United var begge opprinnelig interesserte i Van Dijk, men Jose Mourinho sikret seg svenske Victor Lindelöf mens Chelsea nærmer seg en avtale for den tyske landslagsspilleren Antonio Rudiger. Manchester City hadde også Van Dijk på raderen, men har ikke fulgt opp interessen.

– Det betyr at Liverpool er den eneste klubben som har sagt seg interesserte i nederlenderen, og Southampton har havnet i et dilemma nå som Pellegrino ønsker penger til rådighet for å styrke troppen, hevder Mirror.

Del
comments powered by Disqus
Siste Til vår nyhetsoversikt
25.07.2017 kl 09:12

Både Mané og Ings tilbake i full trening

Begge blir også med laget til Tyskland.

+
25.07.2017 kl 08:55

Audi Cup vises på TV

Viasat bekrefter at de har fått rettighetene til turneringen der Liverpool deltar.

+
25.07.2017 kl 07:18

Robertson trener med sine nye lagkamerater

Nå er alle spillerne tilbake etter sine ferier.

+
24.07.2017 kl 21:54

– Jeg er ikke interessert i hva Mourinho sier

Jürgen Klopp velger heller å fokusere på hva han kan gjøre med eget lag, og tror han kan lære Andy Robertson mye.

+