STOPPER:  Da Brendan Rodgers ga Joe Gomez sjansen, var det som venstreback. Jürgen Klopp benyttet seg av Gomez på høyrebacken mot Wigan, men har ellers brukt ham som stopper. Liverpool Echo antyder også at det er som stopper Gomez er aktuell for førstelaget.

Ønsker å kjempe seg inn på laget

Stoppertalentet har ikke særlig lyst til å dra på utlån.

Liverpool Echo-journalist James Pearce melder at Brighton har vist interesse for å hente Joe Gomez på lån. Ifølge Pearce skal mye handle om Liverpool får på plass en ny stopper – hvis det ikke skjer, ligger det an til at Gomez blir værende som én av fire stoppere. 

Selv er spilleren lunken på et utlån. 

– Hovedmålet mitt er å bli og spille under denne manageren. Jeg ønsker å spille fast på det høyeste nivået. Det er hva jeg fokuserer på for øyeblikket. Jeg føler meg 100 prosent, og vet at preseason er en stor mulighet for å spille meg inn på laget igjen, sier Gomez til Liverpool Echo.

– Jeg føler at jeg bare må fortsette å jobbe hardt og gripe hver eneste mulighet som byr seg, slik at jeg kan fortsette å utvikle meg, legger han til. 

Tøffe forhold

Da den unge stopperen snakket med Echo, var det like etter en treningsøkt i 30 varmegrader i Hong Kong. 

– Det var tøft. Det er preseason, så vi vet at det er mer intensivt enn normalt. Vi tjener på det til slutt. Det gjør oss godt rustet til de første kampene, og det har vært en meget god periode så langt, forklarer Gomez. 

– Det er alltid kjekt å reise til Asia. Vi vet fra før at Liverpool har mange fans her, og det er en påminnelse om hvor stor klubben er. Motstanderne er også veldig gode, så det gjør at vi er godt forberedt foran sesongstart, mener han. 

Del

Joe Gomez

24.10.2017 17:23

Gomez sin historie

24.10.2017 08:50

John Aldridge:– På tide å vrake Lovren

John Aldridge mener Dejan Lovren bør plasseres på sidelinjen en stund framover.

20.10.2017 13:25

Mer fra gutta som samkjører til trening

Siste Til vår nyhetsoversikt
18.11.2017 kl 18:31

- Dette var perfekt for oss

Jürgen Klopp berømmet en moden kamp fra hans lag mot Southampton, både defensivt og offensivt.

+
18.11.2017 kl 17:06

Salah fortsetter å imponere

Les vår spillerbørs etter 3-0 mot Southampton.

+
18.11.2017 kl 08:52

- Troppen var ikke sterk nok forrige sesong

Jürgen Klopp mener Liverpool nå går inn i en helt avgjørende periode med kamper, og at hans tropp er bedre rustet enn i fjor.

+
17.11.2017 kl 23:00

Matip mister møtet med Southampton

Joel Matip har pådratt seg en skade i låret.

+