KORT KONTRAKT:  Divock Origis kontrakt løper ut sommeren 2019. Dermed kan dette bli sesongen han må gjøre seg fortjent til ny kontrakt.

Origi tenker ikke på andre klubber

Det belgiske spisstalentet fokuserer kun på å spille seg inn i Jürgen Klopps planer.

– Det er agenten min som håndterer slike ting. Jeg tenker bare på å komme meg tilbake i form under preseason. Utenom det, har jeg ingenting i tankene, svarer Divock Origi på spørsmål fra Goal om noen franske klubber har tatt kontakt med ham. 

Goal-journalist Melissa Reddy opplyser at Lyon, Monaco og Marseille har blitt linket med en overgang for spissen.

Origi vil heller spille seg inn på laget. 

– Jeg må fokusere på prestasjonene og vise kvalitetene mine. Deretter er det opp til manageren å bestemme hvem som spiller, sier han. 

Bra med konkurranse

Forrige sesong fikk belgieren 34 ligakamper for Liverpool. Riktignok var bare 14 fra start. Med Mohamed Salah og Dominic Solanke inn dørene, blir det ytterligere kamp om plassene. 

– Jeg er trygg på både egne kvaliteter og kvaliteten i stallen. Det er bare bra at vi har så mange gode spillere, og jeg nyter å spille ved siden av dem. For meg er det viktigste å tenke på mitt eget spill og tingene jeg kan styre selv, forklarer Origi. 

– Jeg lærte mye av forrige sesong. Det var en spesiell situasjon for klubben fordi vi ikke spilte i Europa. Jeg prøver bare å ta nye steg hver kamp jeg spiller, og jeg har hatt mine opp- og nedturer. Når alt kommer til alt, har jeg lært mye, mener han. 

Del

Divock Origi

19.10.2017 12:37

Har ikke hatt kontakt med Klopp

Divock Origi har ikke hørt et ord fra Jürgen Klopp etter at han kom til Wolfsburg.

15.10.2017 19:56

Fornøyd med sin andre scoring i Bundesliga

15.10.2017 17:36

Poengdeling for Origi

Siste Til vår nyhetsoversikt
18.11.2017 kl 17:06

Salah fortsetter å imponere

Les vår spillerbørs etter 3-0 mot Southampton.

+
18.11.2017 kl 08:52

- Troppen var ikke sterk nok forrige sesong

Jürgen Klopp mener Liverpool nå går inn i en helt avgjørende periode med kamper, og at hans tropp er bedre rustet enn i fjor.

+
17.11.2017 kl 23:00

Matip mister møtet med Southampton

Joel Matip har pådratt seg en skade i låret.

+
17.11.2017 kl 20:23

«Nå er det en sjanse»

Lokalavis tror sjarmoffensiven fra Mike Gordon kan ha gjort Southampton villige til å selge.

+