SCORET:  Roberto Firmino spilte Mohamed Salah frem på åpent mål på overtid i første omgang, noe som gjorde at hurtigtoget scoret i den uoffisielle debuten.

James Milner:– Salah har allerede vist at han er en klassespiller

Visekapteinen skryter ikke bare av Liverpools rekordsignering, men av hele angrepsrekken etter Wigan-kampen.

– Salah spilte veldig bra. Han er en klassespiller. Det har han vist på den lille tiden han har vært her, og jeg fått merke det på nært hold også. Han er et fantastisk tilskudd til stallen, og det var fint for ham å få målet sitt, sier James Milner til Liverpoolfc.com

Mohamed Salah spilte høyreving i første omgang. I angrepsrekken hadde han med seg Coutinho og Roberto Firmino, med Adam Lallana, Ben Woodburn og Gini Wijnaldum hakket bak. 

– De er alle klassespillere, og det er lett når du er så god som de er. Alle er veldig kreative, har gode bevegelser, gode touch, øye for en pasning og uegoistiske. Dette er en stor del av spillet vårt, og du trenger åpenbart spillere som ofrer seg for laget. Med og uten ballen kan de tre spillerne fremme gjøre det, skryter visekapteinen. 

En del av oppkjøringen

Spillet i andre omgang så ut til å være noe preget av at regnet begynte å hølje ned, men Milner er fornøyd med å få enda en omgang under beltet. 

– Banen var vanskelig, men det var likt for begge lag. Det var ikke ideelt for pasningsspillet, men vi håndterte det. I preseason teller ikke resultatet. Vi vil alltid vinne, men det var en god treningsøkt for oss, forklarer Milner. 

– Det var 45 minutter til med kampsituasjon, der vi fikk øvd på de tingene som er lettere å få gjort i kamp enn på trening. Bevegelser og mønster, legger han til. 

ANDRE OMGANG:  James Milner ble byttet inn i pausen for Jon Flanagan. Han fikk en gedigen mulighet til å avgjøre kampen i det 89. minutt, men fikk ikke plassert avslutningen langt nok til siden.

Hong Kong på søndag

På søndag reiser Liverpool til Hong Kong for å delta i Premier League Asia Trophy, før Bayern München venter i Audi Cup i Tyskland. 

– Helt til de siste kampene handler preseason bare om å komme i form. Det er viktig å få de minuttene og bevegelsene inn i kroppen. Du jobber hele tiden med forskjellige systemer og bevegelser, slik at det skal være naturlig når sesongen begynner. 

– Det handler om å skarpheten tilbake. Du glemmer ikke det du øvde på forrige sesong, men rytmen må komme tilbake. Det kommer. Nå har vi fått trent mye, også venter det mye reising og mange kamper fremover. Lørdag har vi en hviledag etter ni knallharde dager, før vi er på an igjen, forteller Milner. 

Del

James Milner

20.10.2017 15:20

– Milner er en veldig viktig spiller for oss

Jürgen Klopp slo fast at James Milner er en viktig spiller for Liverpool, uten å love ham spilletid mot Tottenham.

20.10.2017 00:13

Liverpool vil avvise beilere for Milner i januar

Om noen skulle prøve å sikre seg James Milner i det neste transfervinduet vil tilnærmelsene bli avslått fra Anfield.

11.10.2017 19:40

Milners drømmelag

Mohamed Salah

25.10.2017 10:16

Fint innblikk i statusen Salah har i hjemlandet Egypt

23.10.2017 17:12

Kun Fowler var raskere til fem mål

Selv om laget sliter, har Mohamed Salah startet sesongen forrykende.

22.10.2017 19:26

Spillerbørs:Forsvarstabber ødela kampen

Målscoreren får vår bestemannspris på det som var en tung aften i London.

Siste Til vår nyhetsoversikt
18.11.2017 kl 18:31

- Dette var perfekt for oss

Jürgen Klopp berømmet en moden kamp fra hans lag mot Southampton, både defensivt og offensivt.

+
18.11.2017 kl 17:06

Salah fortsetter å imponere

Les vår spillerbørs etter 3-0 mot Southampton.

+
18.11.2017 kl 08:52

- Troppen var ikke sterk nok forrige sesong

Jürgen Klopp mener Liverpool nå går inn i en helt avgjørende periode med kamper, og at hans tropp er bedre rustet enn i fjor.

+
17.11.2017 kl 23:00

Matip mister møtet med Southampton

Joel Matip har pådratt seg en skade i låret.

+