TRENINGSKAMP:  Jordan Henderson er endelig tilbake, og har spilt én omgang mot både Tranmere og Wigan.

– Vi ønsker å vinne ting

Kapteinen snakker om målene for kommende sesong, og hva som skjedde da han ble skadet i vinter.

– Med spillerne og manageren vi har er vi nødt til å sette listen høyt. Vi har lyst til å vinne ting – det er målet. Vi går inn med et mål om å vinne hver eneste kamp og turnering vi spiller, sier Jordan Henderson til The Guardian

Ifølge avisen er Henderson krystallklar på at forrige sesongs fjerdeplass kommer til å forbedres selv om Liverpool ikke skulle få fatt i flere spillere. 

– Vi har en fantastisk spillergruppe, og alle ønsker at denne sesongen skal bli bedre enn den forrige. Det er allerede hard konkurranse om plassene. Alle jobber så hardt de kan for å imponere manageren, forteller kapteinen. 

– Vi har fått inn noen nye fjes, og fått noen spillere tilbake fra skader. Jeg mener vi har et ungt lag der alle er ivrige etter å bli bedre, legger han til. 

Lett smell

Da Henderson først ble skadet i februar, ble det sagt at han bare kom til å miste et par kamper. Plutselig røk resten av sesongen. 

– Jeg fikk et spark oppå foten på trening. Først trodde jeg den bare var forstuet, men det ble bare verre og verre. Etter en scan fant vi ut at det så ganske dårlig ut. Det var der alt startet, og jeg ble helt knust, forklarer Henderson. 

Kapteinen mener timingen på skaden ikke kunne vært verre. 

– Jeg følte meg bra. Kanskje så bra som jeg noensinne hadde følt meg. Å få den nyheten, ganske sent i sesongen og på et viktig tidspunkt for laget, var ekstremt hardt for meg å takle. 

– Jeg måtte bare jobbe så hardt jeg kunne for å komme tilbake. Jeg rakk ikke sesongslutt, men jeg har jobbet knallhardt for å være tilbake til preseason. Jeg kan ikke huske sist jeg gikk en hel oppkjøring uten å være skadet, så forhåpentligvis er jeg i ekstremt god form når sesongen starter. 

Del

Jordan Henderson

25.07.2017 18:40

– Klopp gir spillerne selvtillit

Jordan Henderson takker Jürgen Klopp for støtten han fikk da han var skadet.

22.07.2017 10:32

Føler seg endelig helt skadefri

Jordan Henderson har ikke trengt å passe på skaden i preseason.

20.07.2017 20:20

Jordan Henderson:– Skadene har gjort meg sterkere

Kapteinen mener denne sesongen er viktigere enn noen annen.

comments powered by Disqus
Siste Til vår nyhetsoversikt
26.07.2017 kl 20:36

Se bilder fra første trening i Tyskland

De røde startet treningsleiren på tysk jord med en løpeøkt i Rottach-Egern.

+
26.07.2017 kl 17:57

Knallhardt treningsprogram i Tyskland

Spillerne er stinn av trening når de spiller treningskamper i sommer.

+
26.07.2017 kl 17:09

Chirivella lånes ut til Willem II

Klubben bekrefter at Pedro Chirivella skal tilbringe sesongen i den nederlandske toppdivisjonen.

+
26.07.2017 kl 16:02

På plass i München

Liverpool-spillerne ankom Tyskland onsdag ettermiddag.

+