Brewster tilbake da U23 tapte treningskamp

Både Rhian Brewster og Allan spilte for første gang under pre-season fredag.

4. aug 2017 kl 17.51 Marius Rabben

Den unge duoen fikk henholdsvis 25 og 45 minutter på banen da Liverpool U23 tapte 0–1 for walisiske TNS i en treningskamp på akademiet i Kirkby, opplyser Liverpoolfc.com.

Brewster kom inn for Yan Dhanda i andre omgang, noe som er 17-åringens comeback etter å ha pådratt seg et brudd i foten tidligere i sommer.

Samtidig var dette sommerens første gjennomkjøring for Allan, som forrige sesong spilte på lån i Hertha BSC. Brasilianeren startet kampen og ble tatt ut i pausen.

I AKSJON:
I AKSJON:  20 år gamle Allan Rodrigues de Souza har ikke spilt for de røde i mangel på arbeidstillatelse, men kan ta del i treningskamper. Fredag spilte han én omgang mot TNS.

Adekanye med stolpetreff

Med bare ei uke igjen til ligastarten borte mot Swansea skapte de røde flere gode sjanser uten å få uttelling. Den dribleglade kantspilleren Bobby Adekanye var nær nettsus med et skudd i stolpen før pause, mens Cameron Brannagan skjøt rett på keeper da han fikk muligheten fra kloss hold.

Adekanye var livlig på høyrevingen, og Brewster brant en brukbar sjanse, men sent i oppgjøret kontret TNS nådeløst og satte inn oppgjørets eneste scoring.

Liverpools lag:Grabara; Whelan, Phillips (Johnston 75), Jones (Masterson 75), Hart (Juanma 60); Williams (Parker 75), Virtue (Alves 65), Brannagan; Adekanye, Dhanda (Brewster 65), Allan (Kane 46)