– Coutinho får ikke viljen sin

James Pearce i Liverpool Echo tror ikke eierne vil selge Philippe Coutinho i sommer uansett pris.

11. aug 2017 kl 22.51 Arild Skjæveland

Det røde supportere fryktet, men ikke trodde ville skje, skjedde i dag. Philippe Coutinho sendte en e-post til sportsdirektør Michael Edwards og krevde å bli solgt til Barcelona.

Klubbens amerikanske eiere hadde allerede før det sendt ut en pressemelding om at spilleren ikke kom til å bli solgt, og Coutinhos krav ble umiddelbart avvist.

Selger ikke uansett pris

James Pearce i Liverpool Echo tror ikke FSG kommer til å selge uansett pris.

– Liverpool insisterer på at dette ikke endrer noe som helst. Fenway Sports Group, som allerede har avvist bud på 72 og 90 millioner pund, står på at Coutinho ikke kommer til å signere for de katalanske gigantene i dette overgangsvinduet, skriver Pearce i kveld.

– Dersom Barcelona ønsket ham så høyt, med 200 millioner i lomma etter salget av Neymar, så ville de bydd mer enn det andre budet som kun var på 77 millioner pund umiddelbart. Basert på historien så vil FSG stå på sitt, og Coutinho får ikke viljen sin.

– Da Raheem Sterling forlot klubben 12 måneder etter Luis Suarez, var det fordi Manchester City bladde opp de 49 millionene pund Liverpool krevde. Med Coutinho finnes det ingen sum som kan få dem til å forandre mening, skriver Pearce.

Begynnelsen på slutten

Pearce tror ikke Liverpool vil selge i sommer, men tror dette er begynnelsen på slutten, og at spilleren går neste sommer.

– Allerede har anonyme familiemedlemmer blitt sitert på at Coutinho har blitt frustrert av rollen sin på laget, og at forholdet til Klopp har blitt dårlig det siste halve året. Alt det er nytt for Liverpool.

– Coutinho har nok Barcelona på øret, som sier at det er «nå eller aldri», men realiteten er at de vil komme tilbake. Dette er begynnelsen på slutten for Coutinho i Liverpool, men at de skiller lag vil neppe skje før om 12 måneder. Jo før han innser det og kommer seg over det, jo bedre.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]