Coutinhos ryggproblemer bekymrer Klopp

Philippe Coutinho har ikke trent på en uke, og ryggskaden vil trolig holde brasilianeren ute av sesongens to første kamper.

11. aug 2017 kl 12.56 Einar Kvande

Jürgen Klopp slo under dagens pressekonferanse på Melwood fast at Philippe Coutinho er ute av Liverpools Premier League-kamp mot Watford, og han kjemper nå en kamp mot klokka for å bli klar til den første kvalifiseringskampen til Champions League mot Hoffenheim.

Coutinho sliter med en vond rygg, og gikk som kjent glipp av generalprøven mot Athletic Bilbao forrige helg.

Liverpools eiere, Fenway Sports Group, gikk tidligere i dag ut med en pressemelding, der de slo fast at brasilianeren ikke vil bli solgt i sommer, som en respons på to bud fra Barcelona.

Under pressekonferansen var manager Jürgen Klopp mest opptatt av Coutinhos fysiske tilstand.

– Phil har problemer med ryggen og har ikke trent siden forrige fredag. Han er ikke tilgjengelig for kampen i morgen, og må dessverre også regnes som tvilsom med tanke på tirsdagens kamp, uttalte Liverpool-manageren.

Om pressemeldingen til FSG hadde Klopp følgende å si:

– Dersom FSG har sagt noe slikt som dette, da mener de det. Jeg har sagt det flere ganger selv, men jeg har kanskje ikke vært klar nok i min tale. Nå kan dere alle lese det.

– Det er slik det blir, og det er ikke mer å si om saken. Det største problemet for meg nå er at han ikke er tilgjengelig for spill.

Klopp må også klare seg uten Adam Lallana (lår), Daniel Sturridge (lår) og Nathaniel Clyne (rygg/lår) mot Watford i morgen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]