FLERE ENDRINGER?  Jürgen Klopp og støtteapparatet har fått hentet inn noen forsterkninger i sommer, men er på jakt etter flere før vinduet stenger om under ei uke.

– Har overbevist alle vi har pratet med

Det kan komme overganger inn og ut av klubben frem til månedslutt, ifølge Jürgen Klopp.

Kun tre spillere har kommet til Anfield gjennom sommervinduet, men manageren hinter til at mer kan skje. Med en snau uke igjen av vinduet sier Jürgen Klopp at det ikke har handlet om at spillere ikke vil til Liverpool.

Klubben har lenge visst at det blir betydelig flere antall kamper denne sesongen, for selv exit i Champions League-kvalifiseringen ville gitt de røde Europaliga-billett. Men førstelagstroppen er hittil kun styrket med Mohamed Salah, Dominic Solanke og Andrew Robertson.

– Dreier seg ikke om penger

Klopp forklarer at det ikke er mangel på store overgangssummer som gjør at flere stjerner ikke har kommet til klubben. Uten å nevne navn, hinter han til situasjonene med Naby Keïta og Virgil van Dijk.

– Det var klart at vi i det minste skulle ha europafotball. Antall kamper har lenge vært ganske klart, sier Klopp to dager før Arsenal-kampen.

– Vi overbeviste alle spillerne vi snakket med. Vi trengte ikke å fortelle dem at «vi skal kanskje spille Champions League», og ringe dem opp igjen nå (for å minne dem på det), men det handler ikke om oss.

– Det dreier seg ikke om penger. Noen ganger er det mulig eller ikke mulig. Sånn er det, forteller tyskeren, og hinter til at klubber ikke har lyst å selge de aktuelle spillerne.

– Kan jeg bli mer fornøyd? Muligens

Flere ganger har Klopp gjort det klart at Liverpool fortsatt følger godt med på overgangsmarkedet, og at de vurderer mulighetene helt frem til vinduet stenger i neste uke.

– Vi jobber med det, som dere kan anta. Jeg forbereder meg til Arsenal, vi er i samtaler, kommer noe til å skje? Jeg vet ikke. Dette transfervinduet er åpenbart annerledes enn alle andre vinduer.

Likevel sier han seg igjen fornøyd med mannskapet han besitter. På spørsmål om hvordan Klopp vil føle seg når vinduet stenger, svarer han:

– Vi får se hva som skjer. Ja, jeg er fornøyd for øyeblikket. Kommer jeg til å være fornøyd den 31. august? Jeg vet ikke. Kan jeg bli mer fornøyd? Muligens.

– Frem til den 31. august, slik denne businessen er, så er mye mulig, inn og ut. Hvis transfervinduet hadde stengt i morgen, ville jeg vært fornøyd med det jeg har. Slik er det.

Del

Jürgen Klopp

26.10.2017 19:20

Vil ikke røpe om Mignolet og Lovren får fornyet tillit

Jürgen Klopp håper at duoen er smarte nok til å ignorere kritikken.

26.10.2017 15:24

– Uvanlig å møte sin beste venn på den måten jeg gjør

David Wagner tror ikke han får noen taktiske overraskelser mot sin beste venn Jürgen Klopp.

26.10.2017 10:03

– Vi gjør grunnleggende vurderingsfeil defensivt

Phil Thompson har ett konkret råd til hvordan Jürgen Klopp kan få strammet opp den defensive organiseringen under kamp.

Siste Til vår nyhetsoversikt
24.11.2017 kl 12:33

Pressekonferanse før Chelsea

Jürgen Klopp skal møte pressen kl. 14.00. Du kan se pressekonferansen her.

+
24.11.2017 kl 11:27

– Selvsagt blir en påvirket av kritikken

Jordan Henderson vil bruke andreomgangen i Sevilla som motivasjon mot Chelsea.

+
24.11.2017 kl 09:06

– Det kommer naturlig

Philippe Coutinho snakker om sine kollegaer i angrepet.

+
24.11.2017 kl 08:43

Lad opp til Chelsea-kampen med nyeste YNTA

En ny episode av You'll Never Talk Alone ligger ute.

+