Sesongpremiere for U23Scoret i comebacket

Liverpool U23 slo Swansea. Vi fulgte kampen.

11. aug 2017 kl 19.33 Arild Skjæveland

Kl. 20.00 sparkes sesongen i gang for Neil Critchleys U23-lag.

Ings har ikke spilt for Liverpools førstelag siden han fikk en alvorlig kneskade i oktober i fjor.

– Danny Ings trenger kamper, slo Jürgen Klopp fast under sin pressekonferanse i dag.

– Det ble ikke tid til å teste ham skikkelig under preseason, ved å gi ham fem eller ti minutter i en kamp. Det var ikke kult, men slik var situasjonen. Nå er han klar til innsats. Han er så skadefri som han kan være for øyeblikket, og har ingen problemer med skaden. Han vil spille for U23-laget i kveld, sa Klopp.

Lagoppstillingen

Grabara, Whelan, Hart, Phillips, Jones, Williams, Virtue, Kane, Ings (Alves 46), Dhanda, Brewster

Benk: Gomes, Crump, Johnston, Masterson

Vi kommer til å følge kampen i denne saken.

11. min: Der sitter den for Danny Ings! Rhian Brewster legger til rette, og Ings scorer i comebacket med en veldig fin halv-volley. Klasseavslutning av angriperen.

15. min: Dhanda utnytter en feil i Swansea-forsvaret og kommer til avslutning, men Gregor Zabret får avverget.

18. min: Godt innlegg fra venstrekanten, og en Swansea-spiller sleiver ballen i tverrleggeren og over! Det ville blitt litt av et selvmål.

35. min: Stor dobbelsjanse for Swansea. Grabara roter det til på den første, men gjør fint opp for seg med en redning på andre.

Pause: Liverpool leder 1-0 til pause etter en underholdende førsteomgang. Begge lag har hatt sine sjanser, men Liverpool har hatt flest. Danny Ings har sett frisk ut i comebacket. Først hadde han en brukbar sjanse, før han tre minutter senere scoret et flott mål. Dhanda har sett bra ut.

46. min: Danny Ings skulle bare spille én omgang. Inn kommer Alves til den andre omgangen.

49. min: Brewster kaster seg frem og får avsluttet, men igjen en god redning av Swanseas keeper.

60. min: For en sjanse! Dhanda blir spilt gjennom og får chippet ballen over keeper som stormer ut. Han tar Dhanda, og ballen triller sakte mot stolpen, i stolpen, og Swansea får klarert. Liverpool kan ha hatt en god sak for straffe der.

63 min: Der sitter 2-0! Dhanda er frempå igjen. Han spilles gjennom, og denne gang er han sikker alene med keeper. Han har spilt en veldig god kamp, og det er forståelig at han er ønsket av flere Championship-klubber!

90. min:
Det legges til tre minutter.

Slutt: Kampen er over. Liverpool var det klart beste laget i den andre omgangen, og kunne ha vunnet mer. I den første omgangen var alles øyne på Danny Ings i comebacket, men Yan Dhanda var kampens store spiller. Det var han også i den andre omgangen, og en kan forstå at han har tiltrukket seg interesse fra Championship-klubber. Spilleren med indiske aner ser ut til å være klar for førstelagsfotball, og det nest høyeste nivået kan nok være bra for ham.

Liverpool kunne ha vunnet kampen mer, men dro i land en komfortabel 2-0 seier.