Liverpool U23 – Sunderland U23 3-0:Innbytterne avgjorde

Liverpool stilte med spillere som Ings, Grujic, Kent og Woodburn fra start, men det ble innbytternes dag på Prenton Park.

20. aug 2017 kl 17.24 Einar Kvande

Kampen var målløs helt til det gjenstod et snaut kvarter å spille på Tranmere Rovers sine bane. Da puttet innbytterne Matty Virtue og Rhian Brewster tre mål i løpet av en timinutters periode, og avgjorde kampen.

Første omgang var ikke mye å skrive hjem om. En heller kjedelig affære uten store målsjanser. Ryan Kent ble imidlertid snytt for et straffespark like før pause.

Grujic og Kent ble byttet ut i pausen, og inn kom Virtue og Brewster. Ings spilte 70 minutter før han ble byttet ut.

Store Sunderland-sjanser

Sunderland fikk to gedigne scoringssjanser i annen omgang, men klarte ikke å omsette disse i tellende resultat. Det måtte gjestene betale dyrt for, da Liverpools innbyttere startet sitt scoringsshow i sluttminuttene.

1-0 kom da Corey Whelan headet et innlegg fra den tredje innbytteren, Yan Dhanda, i tverrliggeren, og Virtue var på pletten og satte returen i mål.

Like etterpå doblet Brewster ledelsen da han fikk en ball fra Ovie Ejaria, løp fra Sunderland-forsvaret og satte ballen i nettet.

På det tredje målet var det de to målscorerne som var i ilden igjen. Brewster la inn fra høyre, og Virtue scoret sikkert fra kloss hold.

Liverpools lag: Grabara, Whelan, Hart, Phillips, Jones, Williams, Kent (Brewster 46), Grujic (Virtue 46), Ings (Dhanda 70), Ejaria, Woodburn.

Ubenyttede reserver: Firth, Johnston.