– Jeg ønsker å spille meg til en fast plass på laget

Ryan Kent signerte en ny langtidskontrakt med Liverpool i dag, og slår fast at han ikke hadde noe å tape på det.

10. aug 2017 kl 20.10 Einar Kvande

Kent har vært involvert i sju av Liverpools åtte treningskamper i sommer.

– Jeg visste egentlig ikke hva jeg kunne forvente da preseason startet. Jeg jobbet bare veldig hardt på trening de første ukene, og ventet bare på å se hva som ville skje i kampene. Jeg presterte bra i de første kampene, noe som førte til at jeg fikk mer spilletid senere i preseason, mot større klubber. Jeg fikk spille mot Premier League- og Champions League-motstand, noe som var en god erfaring, sier Kent til Liverpoolfc.com.

– Det å spille mot klubber som Bayern München og Atletico Madrid på Allianz Arena var store øyeblikk for meg. Jeg fikk erfare hvordan det er på den store scenen, og nå ser jeg frem til flere slike muligheter i fremtiden.

– Før sommertreningen startet hadde jeg ikke vært sammen med dette laget på nesten to år, ettersom jeg har vært utlånt. Men jeg er blitt komfortabel med dette laget på grunn av all spilletiden jeg har fått.

– Låneoppholdene har hjulpet meg til å få erfaring. Spesielt det siste året i Barnsley, hvor jeg spilte over 30 kamper i The Championship. Jeg har tatt disse erfaringene med meg inn i preseason.

Utelukker ikke enda ett låneopphold

Kent har ikke satt seg noen spesielle mål foran den kommende sesongen.

– På et personlig plan handler det nok om å få spilletid, om det er her eller på utlån. Uansett hvor jeg er, ønsker jeg å være en del av laget. Jeg ønsker ikke at utviklingen min skal stoppe opp. Dersom det betyr at jeg må ut på et nytt lån for å få spilletid, så får det bare bli slik. Akkurat nå konsentrerer jeg meg bare om tiden min her i Liverpool, og forsøker å spille meg inn på førstelaget.

– Det å skrive en langtidskontrakt med Liverpool er stort, og jeg ønsker å bli et fullverdig medlem av laget og starte kamper jevnlig. Dette er laget jeg har drømt om å spille for siden jeg var sju år gammel, så dette er mitt håp for fremtiden.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]