Kent har signert ny kontrakt

Ryan Kent har i dag skrevet under på en ny langtidskontrakt med Liverpool FC.

10. aug 2017 kl 19.00 Einar Kvande

20-åringen signerte avtalen under en seanse på Melwood i dag. Nyheten kommer etter at Kent har levert en imponerende preseason, hvor han har figurert i sju av førstelagets åtte treningskamper. Ifølge den velinformerte journalisten Paul Joyce er det snakk om en femårskontrakt.

– Dette er stort. Det er belønningen for alt det harde arbeidet jeg har lagt ned opp gjennom årene, så dette er stort både for meg, min mor, min far, min familie og mine venner, som har fulgt meg gjennom hele denne lange reisen. Jeg ser frem til å stå på videre nå, uttaler Kent selv til Liverpoolfc.com.

– Det var en enkel avgjørelse å ta. Jeg jobber under en manager her som er villig til å benytte unge spillere, og som bruker tid på at jeg skal få fremgang som spiller.

– Liverpool har det riktige fundamentet til å gjøre meg til en god spiller i fremtiden.

Kent har spilt en offisiell førstelagskamp for Liverpool, mot Exeter i tredje runde av FA-cupen i januar 2016. Han sluttet seg til Liverpools akademi allerede som sjuåring. Han tilbrakte forrige sesong på lån hos Barnsley, og har tidligere et låneopphold hos Coventry bak seg.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]