Scoret i hjemmedebuten for Liverpool U18

Edvard Sandvik Tagseth var en av banens beste aktører da Liverpool U18 slo Blackburn 3-2 på akademiet i Kirkby.

19. aug 2017 kl 13.58 Einar Kvande

Liverpool U18 vant sin første hjemmekamp for sesongen, og det var en nordmann som stjal showet.

Edvard Sandvik Tagseth ga hjemmelaget ledelsen 38 minutter ut i første omgang, og spilte også fri Glen McAuley da sistnevnte gjorde Liverpools vinnermål.

Den første scoringen kom etter at et skudd fra McAuley skiftet retning og havnet i beina på trønderen, som satte ballen sikkert i lengste hjørne.

Liam Coyle økte Liverpools ledelse tidlig i annen omgang, etter godt forarbeid av Luis Longstaff. Daniel Butterworth reduserte for gjestene, før McAuley satte inn Liverpools tredje etter 66 minutter. En scoring som kom etter at Tagseth førte ballen fremover på en kontring, og slapp ballen til McAuley på nøyaktig riktig tidspunkt. Sistnevnte gjorde ingen feil alene med keeper.

Det ble imidlertid en nervøs avslutning på kampen for de røde, etter at Brad Lynch reduserte nok en gang for Blackburn etter 77 minutter, og gjestene hadde blant annet skudd i begge stolpene med bare sekunders mellomrom i sluttfasen av matchen.

Steven Gerrards gutter holdt imidlertid stand, og vant 3-2.

Liverpools lag: Atherton, Hunter, Lewis, R Williams, Glennon, Coyle, Sharif (Millar, 59), Tagseth (Camacho, 80), McAuley (Simmonds, 71), Jones, Longstaff.

Ubenyttede reserver: Jaros, Lattie