Avslutter kampene svakt

Liverpool slipper inn mer mål enn de scorer mot slutten av kampene.

20. sep 2017 kl 13.02 Arild Skjæveland

I de siste kampene har Liverpool levert sitt beste spill i den første omgangen, før det har har sett ut til å gå litt tomt for krefter og løsninger mot slutten av kampene. Det er en trend fra de siste 25 kampene, ifølge statistikk fra Christoffer Johansen.

Slipper inn mer enn de scorer

I de siste 20 minuttene av kampene og ut, har Liverpool negativ målforskjell på de siste 25.

De helrøde har scoret sju mål, men sluppet inn 10 mål, i kampene i alle turneringer. LFC har altså -3 i målforskjell mot slutten av kampene.

Etter de 73 ligakampene under Jürgen Klopp, er laget to scoringer i pluss (31-29) fra 70 minutter og ut.

Johansen skriver at de andre topplagene ligger på +15 til +25 i samme periode, men at få andre starter kampene så bra som Klopps Liverpool.