ET TRANSFERMÅL FOR JUVENTUS  Emre Can kan begynne å forhandle med utenlandske klubber allerede i januar.

Dette blir ikke Can og LFC enige om

Melissa Reddy kaster mer lys over den berømte utkjøpsklausulen som Emre Can og Liverpool FC ikke klarer å enes om.

Liverpool FC startet kontraktsforhandlinger med Emre Can allerede i juni 2016, men nå står forhandlingene på stedet hvil fordi partene ikke kan bli enige om en utkjøpsklausul som spillerens representanter ønsker å få med i avtalen.

Can har snart bare ni måneder igjen av sin kontrakt med Liverpool, men klubben nekter fortsatt å inkludere utkjøpsklausulen, og risikerer dermed at Can kan begynne å forhandle med andre klubber allerede ved nyttår.

Liverpool ønsker i utangspunktet ikke utkjøpsklausuler i kontraktene de har med sine spillere, men da Can kan komme til å forlate Liverpool gratis neste sommer, er det ikke utkjøpsklausulen i seg selv som er problemet, men detaljene i den, opplyser Melissa Reddy i Goal.com.

Cans representanter har bedt om at tyskeren får en ny avtale som gjør ham til en av Liverpools best betale spillere, samtidig som de presser på for å få inkludert en utkjøpsklausul som er langt under midtbanespillerens markedsverdi, og som ikke står i samsvar med lønnen de krever.

Det er dette manglende samsvar mellom utkjøpsklausul og lønnskrav som har fått Liverpool FC til å steile, og som har ført til at forhandlingene har gått fullstendig i vranglås, ifølge Reddy.

Del

Emre Can

14.11.2017 19:53

Can på høyrebacken

13.11.2017 09:59

Borussia Dortmund vil ha Can

Borussia Dortmund følger situasjonen rundt Emre Can, og planlegger å gi midtbanespilleren et tilbud om retur til Tyskland.

12.11.2017 23:36

Borussia Dortmund vil også ha Can

Siste Til vår nyhetsoversikt
18.11.2017 kl 18:31

- Dette var perfekt for oss

Jürgen Klopp berømmet en moden kamp fra hans lag mot Southampton, både defensivt og offensivt.

+
18.11.2017 kl 17:06

Salah fortsetter å imponere

Les vår spillerbørs etter 3-0 mot Southampton.

+
18.11.2017 kl 08:52

- Troppen var ikke sterk nok forrige sesong

Jürgen Klopp mener Liverpool nå går inn i en helt avgjørende periode med kamper, og at hans tropp er bedre rustet enn i fjor.

+
17.11.2017 kl 23:00

Matip mister møtet med Southampton

Joel Matip har pådratt seg en skade i låret.

+