Juniorene kjørte over Sevilla

Liverpool U19 knuste Sevilla i UEFA Youth League.

13. sep 2017 kl 23.26 Arild Skjæveland

Liverpool U19 topper gruppe E etter å ha knust Sevilla på Prenton Park tidligere i kveld.

Kaptein Ben Woodburn var mye involvert i det de røde skapte fremover, mens norske Edvard Sandvik Tagseth spilte hele kampen for Liverpool.

Stor førsteomgang

Curtis Jones scoret det første målet midtveis i førsteomgang, etter at begge lag hadde hatt en stor sjanse hver. Ben Woodburn la inn, Brewster gikk i duell, og ballen falt ned i beina til laget yngstemann som satte ballen i mål fra 10 meter.

Etter halvtimen spilt gikk Liam Millar på et fantastisk raid fra egen banehalvdel. Han gikk helt inn i Sevillas boks, og avsluttet selv. På returen var Herbie Kane våken og satte inn 2-0. Tre minutter på overtid var Curtis Jones frempå igjen, etter en corner, og 3-0 var resultatet til pause.

I den andre omgangen slo Ben Woodburn et frispark fra midtbanen opp i boksen. Conor Masterson tok ned ballen på brystet og avsluttet sikkert. 4-0 ble sluttresultatet.

Sjefen var fornøyd

Etter kampen var manager Steven Gerrard veldig fornøyd.

– Jeg er veldig fornøyd. Jeg synes vi forsvarte oss veldig bra, og var aggressive over hele banen. Vi klarte å nøytralisere deres beste spillere, sa manager Steven Gerrard etter kampen.

– Spillerne er unge, men de fulgte kampplanen veldig bra! I pausen sa jeg til spillerne at de måtte nullstille seg og tenke at stillingen var 0-0, og at de måtte gå ut der og vinne andreomgangen.

– Jeg synes spillerne var glimrende, avsluttet Steven.

Liverpool stilte med følgende lag

Liverpools lagoppstilling: Grabara, Coyle, Lewis, Masterson, Johnston, Kane (Adekanye, 60), Jones, Tagseth, Brewster (McAuley, 88), Woodburn, Millar (Camacho, 71).

Ubrukte reserver: B.Williams, R.Williams, Hunter, Longstaff.