LENGTER TILBAKE  Rafael Benitez klarer ikke å legge skjul på at det er Liverpool som fortsatt er klubben i hans hjerte.

Rafa drømmer om å bli Liverpool-manager igjen

Det skinner igjennom at spanjolen kommer til å takke ja til Liverpool-jobben igjen om sjansen byr seg.

I morgen skal Jürgen Klopp krysse sverd med Rafael Benitez på St James' Park Park. Foran kampen legger ikke Benitez skjul på at han fortsatt har sterke følelser for Liverpool, selv om han nå er Newcastle-manager.

Liverpool vant fire trofeer, inkludert Champions League i 2005, i løpet av spanjolens seks år som manager på Anfield. Benitez sin familie bor fortsatt på Merseyside, selv om Rafa selv har vært manager både i Spania og Italia etter at han forlot klubben i 2010.

Under sin pressekonferanse i går fikk Benitez spørsmål om han noen gang har vært nær en retur til Liverpool etter at han forlot klubben for sju år siden.

– Det har vært vanskelig, for jeg har vært i Italia, eller i Madrid, og har flyttet rundt omkring. Det har ikke kommet til riktig tid. Når de har hatt problemer, har jeg vært utilgjengelig. Av og til har jeg vært tilgjengelig, men da har Liverpool gjort det bra, lød svaret.

– Jeg har ikke hatt for mange sjanser til å komme tilbake. Men i fotball vet du aldri. Jeg blir eldre, men til manager å være er jeg fortsatt ung, så vi får se hva som skjer.

– En svært spesiell kamp

På direkte spørsmål om han kan se seg selv returnere til Liverpool svarte Benitez:

– Jeg ønsker ikke å uttale meg om det. Jeg svarte «ja» på tilsvarende spørsmål under et intervju i Spania for en tid tilbake, men det fikk det til å virke som jeg presser på for å bli Liverpool-manager igjen, og det er ikke tilfelle.

Benitez innrømmer dog at det blir en svært spesiell kamp for ham når Liverpool gjester St James' Park i morgen ettermiddag.

– Dette er en spesiell kamp for meg. Veldig følelsesladet. Jeg var så mange år i Liverpool, og har så gode minner derfra. Familien min bor fortsatt der, så det er hjemme. Jeg har et meget godt forhold til fansen der, men samtidig skal vi gjøre vårt beste for å vinne i morgen. Jeg må konsentrere meg om å prøve å vinne kampen.

Newcastle United vs Liverpool ser du på TV 2 Sport Premium søndag 1. oktober klokken 17.30.

Del

Rafael Benitez

17.11.2017 16:51

Møtes igjen for første gang på 10 år

04.11.2017 08:52

Kraftig økning i baklengsmål etter Benitez

På seks sesonger slapp Liverpool under Rafael Benitez inn 30,5 mål i snitt. Siden har ikke antallet vært under 40 i serien.

10.10.2017 07:57

Les utdrag fra Riises bok:«Jeg hadde fått sparken, rett og slett»

Her kan du lese utdrag fra boka «Fordeler og ulemper ved å være John Arne Riise», der han forteller om hva som skjedde i kulissene da han sluttet i Liverpool.

Siste Til vår nyhetsoversikt
23.11.2017 kl 22:22

Ett hjemmetap i «topp-seks-kampene» under Klopp

Liverpool har for vane å klare seg bra mot de beste – men det ender ofte uavgjort.

+
23.11.2017 kl 20:11

Matip trener med laget igjen

De røde forbereder seg til lørdagens storoppgjør mot Chelsea på Anfield.

+
23.11.2017 kl 19:07

– Vi slo av bryteren

Philippe Coutinho er klar på at spillerne har lært av feilen som kostet to poeng i Sevilla.

+
23.11.2017 kl 14:01

– Får kun én hviledag

Chelsea landet i London i morgentimene torsdag.

+