Jürgen Klopp:– Adam Lallana har sine beste år foran seg

Manager Jürgen Klopp er meget glad for at Adam Lallana har signert en ny langtidskontrakt med Liverpool FC.

22. feb 2017 kl 18.43 Einar Kvande

Lallana signerte onsdag en ny kontrakt med Liverpool FC, som ifølge Liverpool Echo er en kontrakt frem til sommeren 2020 med opsjon på et år til.

– Dette er fantastiske nyheter for klubben, for Adam er en god spiller og en enda bedre person. Jeg er henrykt over at vi skal tilbringe mer tid sammen nå, og at vi har en fremtid sammen hos Liverpool FC, hvor vi skal forsøke å oppnå suksess, sier Jürgen Klopp til Liverpoolfc.com.

– Adam er en naturlig leder, som er viktig både for laget vårt og for stemningen i garderoben. Fra utsiden legger man kanskje ikke så godt merke til hans lederegenskaper, men vi ser dem hver dag på Melwood i alt han foretar seg, fortsetter Liverpool-manageren.

I fantastisk form

– Det jeg synes er aller mest spennende med denne nyheten, er at Adam er en spiller som nå nærmer seg sin beste alder. Han har sine aller beste år foran seg, og de vil bli i Liverpool FC. Han er i fantastisk god form, og jeg har ikke sett noen spillere med mer lidenskap for fotballsporten. Dette er ikke noe du bare ser ute på banen i kamper, men også i treningene på Melwood.

– Folk snakker om hans progresjon og at han har forbedret seg i løpet av de siste 18 månedene, men jeg har sett hans kvaliteter fra første dag jeg kom til Liverpool. Han har holdninger i verdensklasse i tillegg til enestående egenskaper som fotballspiller. Det er ingen dårlig kombinasjon!

– Våre unge spillere kan nå dra nytte av å se ham, lytte til ham og lære av ham i enda lenger tid fremover. Han går foran som et perfekt eksempel hver eneste dag, er de rause ordene fra Klopp om 28-åringen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]