Ben Woodburn og Trent Alexander-Arnold -  tenåringer i førstelagstroppen til Jürgen Klopp.

Vi fulgte kampen:U23 vant i Leicester

Liverpool U23 lå under til pause, men spilte seg stort opp i andre omgang.

Sluttrapport: En kjempeomgang av Liverpool, som fort kunne ha scoret flere mål enn de tre som kom. Brewster var alltid på farten og en trussel, og var involvert i alle tre målene. Harry Wilson fikk sitt 28. mål (!) for sesongen, og kunne hatt enda flere. Spesielt frisparket hans hadde fortjent mer. Leicester var lite frempå i den andre omgangen, og Liverpools forsvar tok seg greit av det som kom. Godt levert av ungguttene i Leicester!

85.min: 1-3 WILSON - Liverpool tar et kort frispark, og Brewster sender en stikker gjennom til Harry Wilson. Wilson løfter ballen over keeper og inn via stolpen, for sin 28. scoring for sesongen.

84.min: Mye grisespill fra Leicester nå. Brewster er sistemann som blir utsatt for en i overkant hard takling. Han kommer seg på beina igjen.

79.min: Trent Alexander-Arnold får ballen på høyresiden, drar seg innover og skyter like til side for lengste kryss.

77.min: Harry Wilson veldig uheldig som ikke scorer! Glimrende frispark fra 20 meter, treffer innsiden av stolpen og triller over på streken før en Leicester-spiller får den ut til corner. Der hadde han fortjent scoring nummer 28 for sesongen.

74.min: Harry Wilson prøver seg fra langt hold. Keeper må slå til corner.

66.min: Harry Wilson ligger nede og må ha behandling. Det ser ut til å gå bra med waliseren.

57.min: Jordan Williams er for sen i en takling og får det gule kortet.

55.min - 1-2 VIRTUE - Strålende scoring av Liverpool! Rhian Brewster setter fart på høyrekanten og kommer seg til linja. Innlegget er veldig bra, og Matty Virtue stanger ballen i mål på nærmeste stolpe. Liverpool har snudd det.

53.min: Leicester gjør et bytte.

51.min: 1-1 BREWSTER - Ben Woodburn gjør et godt forarbeid og får gitt ballen til Rhian Brewster på 16 meter. Han skyter, og ballen går via Leicesters kaptein og i mål.

45.min: Liverpool setter i gang den andre omgangen.

Pauserapport: Et hektisk og åpent første kvarter hvor et aggressivt og fysisk hjemmelaget presset på, mens Liverpool prøvde å kontre. Hovedsaklig gjennom fremstøt fra Trent Alexander-Arnold og Harry Wilson. De røde har slitt med å få noe kontroll på midtbanen og bokstavelig talt sett noe lette ut. Leicester på sin side har prøvd med direkte spill og høye baller inn mot en Kelleher i Liverpools mål som har slitt med feltarbeidet. Det gjaldt også for scoringen til vertene, hvor Liverpool trolig skulle hatt et frispark. Trener Mike Garrity vil be sitt lag om å sette mer preg på spillet i 2.omgang og få mer fart på pasningsspillet fremover og få spillere som Woodburn og Brewster mer involvert.

40.min:
Choudhury får gult kort hos Leicester, for øvrig på høy tid etter en rekke innvolveringer på kanten sentralt på midtbanen.

37.min:
Kelleher mister et høyt innlegg under press for tredje gang, og hver gang har dommeren unnlatt å blåse. Denne unge keeperen slipper imidlertid unna denne gangen da hans forsvar får klarert.

22.min: 1-0 GORDON - Leicester scorer etter en corner, da Josh Gordon får den avgjørende touchen fra kort hold. Noen protester fra Liverpool som mente at keeper Kelleher burde ha fått frispark.

20.min:
Kjapp kontring fra Leicester hvor Kaputska, han er fra Polen, skyter utenfor fra 20 meter.

14.min:
Hektisk periode da et hurtig angrep ender med at Wilson skyter og danske Iversen må gjøre en god redning hos Leicester.

13.min:
Josh Gordon klemmer til fra 16-meteren i etterkant av en corner og Kelleher må gjøre en god redning for å fiste det harde skuddet over.

11.min:
Rumenske Pascanu skjærer inn fra høyresiden til Leicester og sender et lavt skudd like utenfor den høyre stolpen til Kelleher.

7.min:
Leicester får frispark fra rundt 20 meter som Kelleher slår til corner. På hjørnesparket prøver Liverpool å kontre, men kaptein Harry Wilson får ikke kontroll da Alexander-Arnold finner ham med en dyp cross fra høyre mot venstre.

Liverpool: Kelleher, Alexander-Arnold, N. Phillips, Gomez, Whelan, Williams, Wilson, Virtue, Brewster, Woodburn, Hart  Innbyttere: Firth, Parker, M. Gomes, Lattie, Blair

Leicester: Iversen, Pascanu, Moore, Kipre, Wood, Hammond, Choudhury, Dewsbury-Hall, Kapustka, Watts, Gordon

Del

Liverpool U23

Liverpool U23 med kamper i juli

Neil Critchley vil ta med sitt lag til Nuneaton, og møte god motstand under oppkjøringen til sesongen.

Bekrefter at han forlater klubben

Kontrakten til akademispiller Adam Phillips løper ut ved sesongslutt.

Hadde håp om 30 scoringer

Harry Wilson er ikke helt fornøyd med å ha gjort 28 mål for U23-laget denne sesongen!

comments powered by Disqus
Siste Til vår nyhetsoversikt
23.06.2017 kl 15:47

– En annen spiller nå

Serie A-kommentatorer fullroser Liverpools nye hurtigtog, og mener han har tatt store steg siden Chelsea-oppholdet.

+
23.06.2017 kl 14:09

– Vil gi kamp om Mbappé

Først må imidlertid supertalentet velge bort Real Madrid.

+
23.06.2017 kl 12:19

Salah på Anfield-omvisning

Mohamed Salah har hatt et innholdsrikt døgn, fredag besøkte han Anfield og ga noen fans litt av en overraskelse.

+
23.06.2017 kl 08:04

Er han tidenes dyreste Liverpool-spiller?

Kilder i Liverpool hevder Salah ikke er et rekordkjøp, men prisen Roma har offentliggjort gir et annet bilde.

+