– Alle samtaler vi har hatt har vært veldig positive så lang

Jürgen Klopp om innvirkningen Champions League-spill vil ha på spillerkjøp.

12. mai 2017 kl 14.36 Arve Vassbotten

På fredagens pressekonferanse fikk Jürgen Klopp spørsmål om hva slags betydning det å kvalifisere seg for Champions League vil ha når han skal hente nye spillere til klubben i sommer.

– Det har sannsynligvis innflytelse, sånn er det bare. Fordi spillerne vi snakker med alle er gode, vet jeg at de har tilbud fra andre klubber og kanskje de spiller i Champions League.

– Alle samtaler vi har hatt har vært veldig positive så lang, men det betyr ikke at alt vil gå i orden. Vi må gi alt, og så får vi se om vi kan overbevise spillerne eller ikke, og om det er andre spillere vi heller vil ha. Slik er situasjonen, men det er ikke noe nytt, det er alltid slik, sa Klopp.

Burde jeg gå til spillerne i garderoben å si: «Gutter, jo bedre dere spiller, jo bedre er spillerne som kan ta plassen deres neste sesong?»Jürgen Klopp

– Det er viktig for klubben. Alle vet at det er mye penger i Champions League, det handler ikke bare om den sportslige utfordringen, selv om den er veldig spennende. Men det handler også om pengene man kan tjene, og for en fotballklubb må man tenke på det også.

– Burde jeg gå til spillerne i garderoben å si: «Gutter, jo bedre dere spiller, jo bedre er spillerne som kan ta plassen deres neste sesong?» Det gir ikke så mye mening.

– Vi kjenner alle til situasjonen, og spillerne ønsker å kvalifisere seg, og vil som meg spille i denne fantastiske turneringen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]