Loris Karius:– Alt å vinne i neste kamp

Keeperen er sikker på at Liverpool kan snu oppgjøret mot Southampton.

12. jan 2017 kl 19.59 Arve Corneliussen

– 1-0 var ikke resultatet vi gikk for, men det er fortsatt alt å vinne i neste kamp. Vi kom dit for å vinne. Resultatet gjør livet litt vanskeligere foran neste kamp, men vi er sikre på at vi kan snu det, sier Loris Karius til Liverpoolfc.com.

I en svak kamp glimtet keeperen til med to glimrende redninger, og ble best på vår spillerbørs.Han forteller at Klopp ble skuffet over spillernes reaksjon på baklengsmålet.

– Han sa at vi burde hatt en annerledes reaksjon, fordi ett mål er ingenting i cupkamper. Klopp mente vi burde vært sterkere og mer positiv, forteller Karius.

– Vi skapte ikke mange sjanser. I ligakampen mot dem endte det 0-0, og da bommet vi på flere store sjanser. Denne gangen klarte vi aldri å bryte gjennom. De forsvarte seg bra, og hadde noen farlige kontringer.

Selv om Karius var fornøyd med egen prestasjon, ergrer han seg over at han slapp inn.

– Jeg skulle ønske jeg kunne reddet målet også. Jeg prøvde å være der da laget trengte meg, og alt i alt er vi selvsagt veldig skuffet.

Coutinho tilbake

Visekaptein James Milner var på en svart dag fornøyd med at brasilianeren fikk sine første minutter etter skaden.

– Han er en toppspiller, og alle lag i verden ville savnet ham. Jo flere minutter han får, jo mer komfortabel vil han bli igjen. Det er ikke lett å være ute så lenge, så det var positivt å få ham tilbake. Etter hvert som han spiller, kommer han til å få mer og mer innflytelse i laget, sier Milner til Liverpoolfc.com.

Milner er heller ikke fornøyd med responsen på baklengsmålet.

– Målet forandret kampen. Vi startet bra, men kom ikke til like mange sjanser som vi hadde håpet. Målet satte oss tilbake. Vi kan nok bli bedre på å spille kamper der vi havner bak – ikke komme ut av rytmen, og bare fortsette å spille.

– At vi bare er ett mål bak etter å ha spilt dårlig er positivt. Vi spiller på hjemmebane i neste kamp, og forhåpentligvis kan vi snu det og komme oss til Wembley.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]