SpillerbørsBrasiliansk magi sørget for storseier

Les vår spillerbørs etter storseieren i London.

14. mai 2017 kl 17.31 Lars Frøsland

Mignolet 7 - Trygg i feltarbeidet og solid på West Ham sine få avslutninger. Belgieren er i god form, og skaper trygghet i de bakre rekker.

Milner 6 - Spiller en rotete første omgang, men løfter seg i andre omgang. Burde utnyttet sjansene sine bedre.

Lovren 7 - Litt utrygg før West Hams supersjanse i første omgang, men gjennomfører ellers en solid kamp på London Stadium.

Matip 7 - Hakket bedre enn sin forvarskollega også i dag. Matip kommer seg til flere store sjanser på dødball, og dersom han finjusterer siktet, vil han være en viktig ressurs på offensiv dødball i fremtiden.

Clyne 7 - Bedre fra Clyne i dag, som leverer en solid match. Høyrebacken er særlig flink og pliktoppfyllende når han må spille støtte for sine lagkamerater.

Can 8 - Veldig flink til å stoppe West Hams kontringsforsøk - og dét er viktig! I dag viste han seg fra en solid, defensiv side, samtidig som han gikk på noen gode offensive løp. Tyskeren er i langt bedre form, nå som han endelig er helt skadefri.

Wijnaldum 7 - Spiller seg opp fra de siste kampene, men er fortsatt et stykke unna formtoppen. Er heldig som ikke får straffe mot seg på 2-0, og like før Liverpool setter inn dagens trejde scoring. Er dog positivt involvert på de to siste scoringen, og bidrar således til at Liverpool sikrer tre poeng.

Lallana 7- Engelskmannen prøver, men lykkes ikke like godt i dag. Han jobber utrettelig, og det legger et godt grunnlag for de rundt ham.

Coutinho 9 - For en kamp av brasilianeren! Først serverer han en utsøkt målgivende pasning til Sturridge, før han selv fikser både 2-0 og 3-0. Igjen viser han seg frem som Liverpools beste spiller, og i dag er det enkelt å kåre ham til dagens mann.

Origi 6 - I første omgang er han omtrent helt borte, men spiller seg opp i andre omgang. Han scorer, men viser svak vurderingsevne når han ikke spiller til Sturridge i en to mot én-situasjon. Andreomgangen var utvilsomt et løft, for en spiller som har slitt stort i det siste.

Sturridge 8 - Endelig spiller Liverpool med en spiss, som liker seg i boksen. Han er kanskje ikke dagens mann, men likevel den som betyr mest når det taktiske skal løses i en tøff bortekamp. Bevegelsene hans og trusselen foran mål, gjør at spillerne rundt ham kommer til rette. Sturridge setter 1-0 mesterlig, og er «på» og positiv i en rekke situasjoner.

Lucas - kommer inn mot slutten, uten å involvere seg særlig.

Woodburn - får noen helt få minutter på tampen av kampen.

Grujic - får noen helt få minutter på tampen av kampen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]