Coutinho månedens spiller i april

Fire mål på fem kamper sørget for at Philippe Coutinho ble kåret til Standard Chartered Player of the Month for april.

5. mai 2017 kl 11.32 Einar Kvande

Det er andre gang denne sesongen at brasilianeren blir kåret til månedens spiller. Denne gangen fikk han 37% av stemmene. Simon Mignolet på andreplass fikk 31%, og Roberto Firmino på tredjeplass 18%.

– Jeg er veldig glad, som alltid, for å vinne denne kåringen, uttaler Coutinho til Liverpoolfc.com.

– Det er alltid gledelig å vinne priser som dette, for det er en anerkjennelse av den jobben jeg legger ned. Jeg håper jeg kan fortsette å hjelpe laget med gode prestasjoner.

– Jeg forsøker alltid å forbedre meg. Når jeg ser tilbake, kunne jeg gjort det enda bedre til tider. Jeg krever hele tiden mer og mer av meg selv. April var en veldig god måned, men vi har fortsatt tre kamper igjen denne sesongen. Jeg håper å kunne bidra, og hjelpe laget gjennom å yte maksimalt.

Nydelig scoring mot naboen

Et av høydepunktene for Coutinho i april var hans fantastiske mål mot Everton, som sørget for at Liverpool tok ledelsen 2-1.

– Det var et vakkert mål. Og et veldig viktig mål mot Everton. Det gir deg alltid stor tilfredsstillelse å score i et lokaloppgjør. Jeg vet at mange frydet seg over den scoringen. Det var et fint mål.

– Alle kamper i Premier League er vanskelige. Alle lag har sine kvaliteter, og sin egen spillestil. Manageren forsøker å forberede oss godt foran hver kamp, og tar alltid med i betraktningen hvem vi spiller mot.

I april spilte Liverpool mot Bournemouth, Stoke, West Bromwich og Crystal Palace etter kampen mot Everton.

– I april vant vi kamper på ulike måter. Det viktigste er alltid å vinne kampen, og ta de tre poengene. Vi gjør vårt beste for å holde oss blant topp fire. Det spiller ingen rolle hvem vi spiller mot, alt handler alltid om å ta de tre poengene. Det er hovedsaken.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]