Se video:Da Fowler rundlurte Brann

Det er 20 år siden Robbie Fowler begeistret et rødt Brann Stadion med en av sine mest fremragende scoringer i en lysende karriere.

6. mar 2017 kl 16.44 Torbjørn Flatin

Det var første gang Liverpool hadde spilt offisiell kamp i Norge siden returkampen mot Strømsgodset i 1974. Helrøde supportere valfartet til Bergen da Brann ble motstander i kvartfinalen i cupvinnercupen i 1996/97, og vant både vorspiel, stod for stemningen på stadion og det som måtte være av nachspiel.

Selve kampen foran de 12.700 som var registrert innenfor portene vil ikke bli husket i stor grad, men for de som enten var der eller har sett klipp av scoringen, var 1-0 målet til Robbie Fowler etter ti minutter en nettkjenning fra helt øverste hylle.

Først et hælspark som sendte ballen over den svære midtstopperen Per Ove Ludviksen og så en kontant avslutning forbi Vidar Bahus i vertenes mål. Tidlig i 2.omgang utlignet Geir Hasund og 1-1 ble også sluttresultatet. Liverpool vant returen på Anfield to uker senere med 3-0.

Liverpools lag i Bergen: James; Harkness, Ruddock, Matteo; McAteer, Barnes, Redknapp, Berger, Bjørnebye; McManaman, Fowler. På benken: Warner, Babb, R. Jones, Kennedy, Collymore